.... Mahathir nak patuk dan perlekehkan P/Ulama pulak!!!?
Oleh: Pensil Kayu

Sudahlah Mahathir, tak habis habis nak perlekeh orang. Tanpa meneliti resolusi tersebut, terus sepantas kilat buat komen. Jangan ingat hang tu pandai semua. Kalau takut cakap takut dengan si Bush tu, dasar tak ada telor punya manusia. Memanglah kita tak dapat nak Boikot semua barangan, tapi wajar sebagai bantahan kita bolih memboikot barangan bukan perlu dalam kehidupan seharian.

Apakah salah sebagai manusia bermaruah menyatakan bantahan mereka secara ini. Macam kapal terbang boeingtu, macam mana nak boikot? kan kita dah beli bertahun tahun dulu nak boikot binatang apa? Bagilah contoh yang sesuai dengan tahap mentaliti kamu macam,  kalau kita tak makan McDonald nanti lidah kita keras tak bolih cakap mat saleh atau kita mesti makan KFC nanti batang tua kita tak naik, siti Has marah wooo dan seumpamnya. Kita mesti minum Coke/Pepsi agar kelihatan kuat nanti siEndun pergi cari gigolo dan main belakang. Baru sesuai dari bercakap pasal boeing dan naik haji.

Senjata menggunakan boikot ini sebenarnya adalah sebaik dan sehikmah hikmah tindakan dalam kita menyatakan sesuatu tentangan, seperti yang kita lihat betapa berkesannya kempen boikot kibar bendera tempuh hari, tersepuk sikadiak dan dollah bedawai kerana gagal mengajak rakyat kibar bendera dalam misi mereka membodek Mahathirtu. Inilah kesan Boikot yang kita rasa kalau semua umat islam sambut saranan tersebut, nescaya pihak kuffar tak kan berani angkat muka pada umat islam.
 
Walau apapun, sebagai rakyat yang cinta kepada islam dan orang yang seagamanya, ayuh teruskan hasrat P/Ulama tersebut, jika tak berjaya sekalipun, setidak tidaknya kita telah melaksanakan satu fardhu kipayah dalam memelihara maruah kesatuan Islam serta imej para para ulamak yang telah memerah otak berlandaskan alquran dan sunnah serta ijmak ulamak untuk merumuskan resolusi tersebut. Persetankan merepek simunafik nyanyuk dan timbalannya. Nak harap majlis fatwa depa buat kenyataan sebegini? sorry berlorry sorry tak kan ada yang bertelur berani melakukannya. Mail Barahim pondan tu lagilah, kat beach cafe ada pelayan dedah dedah pun dia lagi syok bukan ada hati nak bantah, KLCC ada lesbian lantak pi lah buakan anak dia. tu dia mentaliti ahli majlis fatwa nak di sandarkan harapan. Majlis fatwa tambah bagi  bercelaru birulah ugama ini, adalah. 

Adalah disarankan agar semua ahli persatuan Ulamak Malaysia mengadakan juga sembahyang hajat dan berdoa agar dilaknat manusia manusia sebegini haprak dan derhaka terhadap Allah dan RasulNya. Teruskan usaha kalian wahai ahli P/Ulamak sebagai benteng terakhir umat dalam membela ugama Islam yang dah berkecamuk dek kerenah nyanyuk Mahathir si munafik sekor dan kuncu pencacainya.

Mulai sekarang perhati dahulu barangan yang nak dibeli kemudian tepuk dada tanya IMAN anda. 

- Pensilkayu 03.12.2001
 


FREE - An online program to make a huge income. more info (javascipt enable browser only)
Click Here!