.... MAHATHIR: KEPIMPINAN HAPRAK YANG MERUGIKAN MELAYU
Oleh: Naz

Mamak Mahathir Mohamed Kutty A/L Mamak Iskandar Mohamed Kutty dan suku sakat parianya di negara ini nampaknya telah, sedang dan akan terus memperbodoh-bodohkan bangsa Melayu. Maknanya, kebangsatan Raja Mendaliar yang telah menghuru-harakan kerajaan Melayu Melaka, pada masa silam menjelma lagi kepada bangsa Melayu sekarang ini yang dikepalai oleh samseng Mahathir anak Kutty dan suku-sakatnya. Apabila kita merenung fikir gelagat Raja Mendaliar terhadap pembesar-pembesar Melayu zaman silam, hati kita tidak dapat menahan perasaan marah, benci dan meluat.

Apa tidaknya, ramai pembesar Melayu yang diarahkan bunuh oleh Sultan Melaka kerana termakan oleh cerita rekaan atau fitnah biadab dan keparat oleh Raja Mendaliar anak Kutty itu ke atas Pembesar-pembesar Melayu Melaka, iaitu  Sama seperti apa yang sedang dilakukan oleh Mahathir anak Kutty kepada bangsa Melayu sekarang ini, terutama Datuk Seri Anwar Ibrahim dan para penegak kebenaran dan keadilan di negara ini. Patutlah ada pepatah Melayu memberi peringatan kepada bangsa Melayu agar apabila bertemu dengan ular dan Kutty dalam satu masa, maka diarah bunuh Kutty terlebih dahulu.

Malangnya, segala keMENDALIARan Mahathir anak Kutty kepada bangsa Melayu sekarang ini tidak dapat difahami atau dikesani oleh sebilangan besar bangsa Melayu, terutama bangsa Melayu yang sedang mencari makan di bawah ketiak atau punggung Mahathir anak Kutty. Walau bagaimanapun, sebilangan bangsa Melayu yang memahami kedurjanaan Mahathir anak Kutty tidak dapat membuktikannya di mana-mana, hatta di mahkamah, kerana Mahathir anak Kutty menguasai jentera negara. Dengan kata lain, Mahathir anak Kutty memiliki kuasa yang mampu menunggangi atau mengembiri pelbagai jentera negara termasuklah Raja-Raja, sehinggga tidak ada ruang bagi mereka yang tidak mencari makan di bawah punggungnya untuk membuktikan kedurjanaannya kepada agama, bangsa dan negara, sehingga seluruh Warganegara Malaysia betul-betul memahami kebangsatannya.

Persoalannya ialah, kenapa Mahathir anak Kutty memiliki kuasa yang mampu mengembiri seluruh jentera negara? Siapakah yang memberikan kuasa kepada Mahathir anak Kutty paria itu? Adakah Mahathir anak Kutty memiliki kuasa itu dengan sendirinya secara semula jadi atau kerana pemberian bangsa Melayu kepadanya? Kalaulah Mahathir anak Kutty berkuasa kerana kuasa itu diberikan oleh bangsa Melayu, maka sedikit sebanyak bangsa Melayu memiliki saham yang mengizinkan Mahathir anak Kutty melakukan kedurjanaan kepada bangsa Melayu sendiri. 

Persoalan yang lain ialah, boleh atau tidak bangsa Melayu menarik balik kuasa yang diberikannya kepada Mahathir anak Kutty itu? Jawabnya ialah, tidaklah semudah itu. Sebab, sebagaimana yang dinyatakan di atas tadi bahawa Mahathir anak Kutty sedang bermaharajalela menunggangi dan mengembiri seluruh jentera negara, yang tidak memungkinkan bangsa Melayu begitu mudah untuk menarik balik kuasa yang telah terlanjur diberikan kepada Mahathir anak Kutty itu.

Andaikata pemuja-pemuja AMPUNO ada kesempatan membaca sejarah Raja Mendaliar, mungkin mereka pun ada perasaan marah, benci dan meluat kepada gelagat Raja Mendaliar anak Kutty itu. Tetapi, kenapa mereka tidak ada perasaan marah dan benci kepada Mahathir anak Kutty? Pada hal, segala kebejatan dan kedurjanaan Mahathir anak Kutty adalah sama seperti kebejatan dan kedurjanaan Raja Mendaliar. Dengan kata lain, Raja Mendaliar itu keturunan Mamak Kutty yang jahat, bejat dan bangsat, Mahathir anak Kutty pun keturunan Mamak Kutty juga. Oleh sebab itu, Mahathir anak Kutty jahat, bejat dan bangsat, sebagaimana yang kita sama-sama saksikan pada hari ini. Oleh hal yang demikian, wahai bangsa melayu, bangunlah dan bangkitlah ke arah menghapuskan Mahathir anak Kutty dan suku-sakat parianya yang bilangannya hanya sedikit itu. 

Wahai bangsa Melayu, bangkitlah dan berjuanglah ke arah mengangkat maruah dan martabat bangsa Melayu yang begitu lama dipijak-pijak oleh Mahathir anak Kutty dan suku-sakatnya. Wahai bangsa Melayu, beranilah meninggalkan AMPUNO yang mana sebenarnya telah dijadikan alat dan perkakas oleh Mahathir anak Kutty untuk mengangkat martabat suku-sakat Mamak Kuttynya di negara ini, di samping menindas dan memperbinatang-binatangkan pula bangsa Melayu, yang sepatutnya dan sewajarnya mengungguli dan merajai negara ini dalam pelbagai sudut dan dimensi kehidupan.

“Tidak Melayu Hilang Di Dunia”, kata Datuk Laksamana Hang Tuah, memang betul. Sebab, jarak masa antara zaman Datuk Laksamana Hang Tuah dengan penubuhan parti PERTUBUHAN KEBANGSAAN MAMAK BERSATU ringkasnya AMPUNO di negara ini adalah suatu jangka masa yang panjang, tetapi tidak pula Melayu hilang atau hapus tanpa kewujudan AMPUNO. Dengan kata lain, tidaklah semudah itu untuk menghapuskan kewujudan bangsa Melayu dari muka bumi ini. Oleh sebab itu,sebilangan besar bangsa Melayu dalam AMPUNO yang begitu tekun menjilat punggung Mahathir anak Kutty harus ingat bahawa, sekalipun umat Melayu pernah dijajah beratus tahun oleh umat Eropah, tetapi agama dan budaya umat Melayu tetap dapat dipertahankan. 

Ratusan tahun yang lalu tidak ada AMPUNO atau Mahathir anak Kutty yang sekarang ini dianggap oleh sebilangan besar bangsa Melayu sebagai benteng dan tembok kepada kelangsungan bangsa Melayu. Bahkan, dalam kehidupan bangsa Melayu yang dijajah begitu lama, tidak pula tercacat dalam sejarah kes-kes yang sangat mengaibkan bangsa Melayu seperti MURTAD atau tuduhan yang menggambarkan bahawa bangsa Melayu merupakan bangsa yang mengamalkan budaya LIWAT, sebagaimana tuduhan Mahathir anak Kutty bangsa Mamak ke atas Datuk Seri Anwar Ibrahim sekarang ini. 

Bangsa Melayu harus ingat bahawa, sebarang tuduhan dahsyat yang boleh mengaibkan bangsa Melayu biasanya dilakukan oleh spesies Mamak Kutty ini. Bukankah Datuk Laksamana Hang Tuah dihukum bunuh oleh Sultan Melaka kerana mangsa fitnah oleh bangsa Mamak Kutty ini juga? Ingatkah lagi, wahai bangsa Melayu? 

Oleh sebab itu, tindakan pertama yang patut dilakukan oleh bangsa Melayu ialah:-

1. Menghapuskan Mahathir anak Kutty dan kroninya daripada tampuk kepimpinan, pemerintahan dan kekuasaan di negara ini.

2. Andaikata jiwa  keAMPUNOan  yang menjadi penghalang kepada usaha menghapuskan Mahathir anak Kutty dan kroninya, maka adalah dicadangkan supaya tinggalkanlah jiwa keAMPUNOan itu. Anggaplah AMPUNO itu sebagai kuman dan virus milik peribadi Mahathir anak Kutty dan kroninya yang boleh menjahannamkan maruah, martabat dan harga diri bangsa Melayu sendiri.

3.  Janganlah membiarkan Mamak Kutty and the gangnya bersenang-lenang, berpesta, samseng, bongkak dan memijak-mijak bangsa Melayu di negara ini, pada hal, bilangan keluarga Kutty Bin Mendaliar di negara ini hanyalah sedikit berbanding bangsa Melayu. 

4. Tumbangkan Mahathir anak Kutty dan kroninya daripada terus merajai negara Malaysia ini.

5.  Selamatkan Datuk Seri Anwar Ibrahim dan junjunglah martabat Melayu supaya negara ini betul-betul ditadbir oleh anak Melayu

Beranilah Melayu Bangun-Menghapuskan Kepimpinan Mahathir Laknatullah.

- Nas 05.12.01.


FREE - An online program to make a huge income. more info
Click Here!