.... Terbitan semula
MAHATHIRLAH PENGKHIANAT NEGARA - AGEN ASING..!!!
29 Sept 1999 - Laman Mahazalim

BARU TAHU SIAPA  AGEN ASING (YAHUDI)? Mungkin kita tidak tertipu lagi selepas ini!! 

JIKA selama ini Mahathir mendendangkan bahawa jika Melayu berpecah, maka agen asing akan menguasai negara ini; hari ini kita baru tahu siapakah agen asing itu..!! 

Dulu, berkali-kali Mahathir mengulang-ulang, katanya, "Agen-agen asing itu sudah ada di tengah masyarakat kita". Berulangkali Mahathir menuding jari kepada PAS, DS Anwar, parti-parti Pembangkang…sesiapa juga KECUALI dirinya! 

Tapi hari ini terbongkar berita hangat yang PALING menggemparkan dari akhbar YAHUDI yang dipetik oleh akhbar Singapura - menyebut: 

[NEW YORK - Foreign Minister David Levy met yesterday in New York with his Malaysian counterpart, Datuk Hamid - the first official meeting between representatives of the two countries. Israel and Malaysia do not maintain diplomatic relations. 

The meeting was organized by Americans from outside the Clinton administration. According to an Israeli source , the ministers decided that "Israel and Malaysia should open up to each other." A bilateral committee is to be set up to study ways to draw the countries closer. (Shlomo Shamir. ] 

[......Datuk Syed Hamid reportedly told Mr Levy that Malaysian Prime Minister Mahathir Mohamad had sent a message of congratulations to Israeli Prime Minister Ehud Barak after the latter's election victory in May. There has been no previous report of such a message being sent.....] 

Sehingga hari dan ini detik ini, tidak ada sebarang keperluan negara kita menjalin persahabatan (sama ada jangka  pendek/jangkapanjang) secara langsung dengan negara Yahudi. 

Tetapi bagi Mahathir memang penting, kerana Mahathir wajar membuktikan kepada YAHUDI yg telah merasuah Mahathir dan suku-sakatnya bersetuju untuk memusnahkan Islam dan kredibiliti negara Islam di rantau ini. (re: simpanan berjuta dollar di Bank Yahudi di S’pore). 

Konspirasi politik menjatuhkan DS Anwar adalah perancangan Yahudi untuk memusnahkan kedudukan Malaysia sebagai sebuah negara Islam paling keras menentang Yahudi di arena antarabangsa atas kekejaman Zionis terhadap isu rakyat Palestine. DS Anwar adalah duri dalam daging kepada Yahudi kerana beliau tidak semudah itu diperleceh oleh agenda Yahudi. 

Rangka “pershabatan” Mahathir-Yahudi bermula sejak tahun 1964 sebagai ahli “Freemason”. Agen-agen Yahudi telah menjadi penasihat Mahathir –  bagaimana beliau boleh menjadi President (bukan setakat Perdana Menteri) di negara ini (Malaysia). Bermula dari situ, berjuta-juta dollar telah dilabur oleh pihak Yahudi guna mempertingkat kegiatan mereka untuk memusnahkan Islam dan kekuatan Islam di negara ini (khasnya) dan di rantau ini (amnya). 

Mahathir telah mendapat nasihat terperinci dari agen-agen Yahudi. Dengan mensekularkan Islam dan pemikiran para “Ulamak UMNO” berkelulusan universiti Barat (bukan Timor Tengah) seperti Hamid Osman dan Yusof Nor (dengan mengambil mereka sebagai menteri dan memberi kedudukan prominence dalam Kerajaan) maka orang-orang Islam (melalui UMNO) akan dapat diperdaya dengan licik. Mengambil Datok Wan Mokhtar adalah bagi melunakkan tuduhan terhadap Mahathir kerana dalam UMNO ada pemimpin yang sedikit tulin keislamannya. 

Malanmgnhya, Wan Mokhtar juga masuk “kantong” Rasuah yang diumpan oleh Mahathir; dan terpaksa “menggadaikan serban” demi menjaga periok nasi.  Dengan itu pegangan para pemimpin UMNO makin longgar terhadap Islam. Mereka meletakkan sepenuh kepercayaan kepada Mahathir (lihat konsep kesederhanaan Mahathir dlm isu Ratu Cantik dan isu Datuk Ishak Baharom dilucutkan jawatan Mufti). Ini bokti jelas Mahathir ‘submit’ kepada agenda perancangan Yahudi selanjutnya. 

Dengan melonggarkan akta “Murtad”, maka akibahnya akan banyak orang Islam (Melayu) menjadi murtad. Perkara ini akan dibiarkan berleluasa. Sebarang sanggahan dari pihak orang-orang Islam tidak akan dipedulikan oleh pentadbiran kerajaan pimpinan Mahathir. 

Kerana PAS adalah parti yang sebegitu kental (staunch) memperjuangan Islam, maka Mahathir bermati-matian mengambil langkah-langkah MEMUSNAHKAN parti PAS. Setiap kali Perhimpunan UMNO, Mahathir dengan SENGAJA mengkhianati dan memfitnah parti PAS (walaupun ramai peyokong UMNO sendiri merasa jijik dengan ucapan beliau). 

Isu dan kebencian meluap-luap Mahathir kepada parti PAS bukan sebenarnya isu politik. Tetapi, ia lebih mirip kepada “Perjanjian di balik tabir” antara Mahathir-Yahudi demi meneruskan agenda “Pakatan Mahathir-Yahudi” (tujuan utama Mahathir ialah utk berkuasa terus, mengaut kekayaan peribadi, dan sifat khianat seorang yang membenci kekuatan para ulamak Islam tulin). 

Kita tidak tau mengapa Mahathir amat membenci Islam hingga ketahap mengutuk Nabi Muhammad. Mungkin ini adalah sikap “Firaun” yang tertanam hingga keakar-umbi didalam lubuk hatinya setelah begitu lama (sebahagian umurnya) bersahabt ikrab dengan agen-agen Yahudi. 

Kini ternyata, rancangan menjalin hubungan rasmi bertaraf diplomatik antara Malaysia-Israel menjelaskan bahawa  Mahathir adalah agen upahan Yahudi sebenar. Beliaulah sebenar-benar agen asing yang beliau sebut-sebut selama ini. Hari ini segala-galanya terbukti. 

Negara dan masyarakat di negara ini (khususnya orang Islam) tidak ada sebarang apa jua kepentingan utk mengadakan hubungan dalam bentuk apa jua dengan negara Yahudi – walaupun untuk sebiji buah “Limau Jaffa” (which we can go without). Banyak yang mengandaikan bahawa ini adalah demi menyelamatkan harta Mahathir dibeberapa negara asing (khususnya di USA) supaya terjamin tidak akan ditarik semula (dimilik-negarakan), atau menjamin supaya decree ‘ekstrdisi’ rakyat sekiranya beliau ‘melarikan diri’ ke negara tersebut.

Jangan bandingklan sikap negara Timor Tengah terhadap Israel, kerana isu mereka tidak ada kena mengena dengan Malaysia dan atas sebab-sebab tertentu. Kita tidak boleh jadikan hubungan mereka sebagai ikutan kepada negara ini. Hasrat Mahathir mewujudkan hubungan dengan Yahudi adalah atas desakan YUHUDI kerana telah tiba ketikanya Mahathir membalas budi mereka. Waktu ini dilihat Mahathir sendiri dalam bahaya politik (dengan pengaruh DS Anwar kian memuncak), maka Mahathir telah disedarkan oleh agen-agen YAHUDI bahawa dirinya TELAH terjebak.  Dengan pertimbangan bahawa kepentingan peribadinya sekarang terletak di tangan Yahudi; maka Mahathir wajar melaksanakan Dasar “Pandang Ke Tel Aviv” pula (setelah GAGAL dalam Dasar Pandang Ke Timur). 

Memang Yahudi telah berbudi kepada beliau dengan memberi khidmat nasihat dan riggit berjuta-juta untuk meletakkan beliau ketahap kedudukan sekarang – sebagai DIKTATOR, berkuasa mutlak dan kesempatan mengaut kekayaan sebanyak yg dikehendakinya. Segala-galanya diperolehi beliau “in the expense of Islam and credibility of Islamic state of Malaysia”. 

Kini, terserah sekarang kepada orang Islam, orang Melayu, orang UMNO menilai siapa Mahathir – Perdana Menteri pujaan UMNO!! Mahathir telah menjebak UMNO. Mahathir telah memusnahkan UMNO. Mahathir telah mengkhianati orang Melayu dan Islam

Bagi orang Melayu, Mahathir dan UMNO sudah TERHAPUS dari lubuk hati. UMNO wajib dan akan diTUMBANGkan 
dalam Pilihanraya Umum ini. Haram undi UMNO & BN. 

Ibnu Hijaz 

Sumber: Laman Mahazalim https://members.tripod.com/~mahazalimd/290999xr.html

- CETAK & SEBARKAN -FREE - An online program to make a huge income. more info
Click Here!
https://e-umno.tripod.com/