.... Kemerdekaan Yang Dikongkong..
Oleh: Ibn Sabah

PROGRAM e-ZIARAH M@RHAEN
Laman M@RHAEN sedang melaksanakan program menjenguk rakan-rakan kita 'di sebelah sana' yang masih tidak terbuka pintu-hati mereka ke arah mempercayai kebenaran dan menolak kemungkaran. Anda dapat membantu kami dengan mengirimkan alamat emel mereka kepada kami. Dengan cara ini, kami dapat menghubungi mereka bagi menyampaikan berita-berita dan bahan-bahan yang bersesuaian yang banyak terdapat dalam simpanan kami. Biar kami lakukan bagi pihak anda tanpa pengetahuan mereka. Lagi banyak, lagi baik. Nawaitukan kerja amal kita ini kerana Allah SWT. Mudah-mudah, dengan pertolongan Allah, akan lembut dan terbuka hati-hati mereka yang telah keras membatu, InsyaAllah. 

Terima kasih kepada Netters yang telahpun mula mengirimkan senarai emel rakan-rakan. Ada yang mengirim satu alamat e-mel dan ada yang mengirimkan hingga berbelas-belas alamat e-mail. Laman M@RHAEN telahpun mula mengirimkan bahan-bahan yg sesuai untuk bacaan mereka walaupun dah macam 'tak menang tangan'. Yang penting, kita berusaha dan berikhtiar.

Sila klik di sini untuk mengirimkan alamat-alamat emel mereka sekarang..

SILA KLIK UNTUK MENGIRIMKAN RESPONS KPD ARTIKEL INI
SEBARANG KERJA MENYALIN SEMULA ARTIKEL INI PERLULAH MENYATAKAN DENGAN JELAS SUMBERNYA ATAU MENYATAKAN URLNYA DAN TIDAK BOLEH DISIARKAN UNTUK TUJUAN KOMERSIAL TANPA KEBENARAN PENULIS.
Click Here!