Bila Puteri UMNO Menyelak Kain
Kiriman Tok Perang


Pada Pilihanraya Kecil Ketari yang lalu ketika YB Mohammad Sabu menyampaikan ceramah, Puteri UMNO yang dipimpin oleh Azalina Othman dengan aksi biadap menyelak kain sambil menyanyi dan menari cuba menguji kesabaran hadirin yang sedang mengikuti ceramah yang disampaikan oleh YB Mohammad Sabu dan kepimpinan Pas yang lain. Sikap biadap serta lucah yang melampaui kewarasan serta adab sopan wanita Melayu ini diperlakukan sedemikian rupa untuk dibanggakan oleh kepimpinan negara dan masyarakat bahawa merekalah yang bakal mewarisi kepimpinan negara kelak.Tidak ada seorang pun pimpinan negara ataupun ulama upahan 'Barua' UMNO yang berani menegur mereka.

Bila isu dakwaan yang mensabitkan Azalina terlibat dalam skandal sex yang mempunyai hubungan asmara secara lesbian dengan Datin Sabrina isteri seorang usahawan timbul, isu ini benar-benar menggugat kestabilan organisasi Puteri UMNO yang baru berusia setahun jagung itu. Lahirnya Puteri UMNO disaat Parti Komunis UMNO kehilangan kredibiliti serta asas perjuangan yang jelas memang telah dijangkakan akan menuju kelembah kehancuran dalam tempoh masa yang dekat. Puteri UMNO yang dilahirkan hasil sumbang mahram luar tabii kepala hotak DrM yang tidak pernah mendapat restu dari kalangan golongan makcik-makcik tua dalam UMNO.

Kegusaran golongan makcik tua didalam UMNO atas kelahiran haram Puteri UMNO tentulah ada asasnya, golongan makcik tua yang telah lama maka garam ini telah menghidu akan petaka yang akan menimpa UMNO disebabkan mereka sejak dari mula telah terperasan akan tingkah laku yang luar biasa yang ditunjukkan oleh anak emas DrM ini bukanlah sifat seorang 'Puteri' yang normal. Tingkah laku kasar yang ada pada ketua penajanya Azalina Othman yang melebihi sifat kelakian Pemuda UMNO amat mencurigakan golongan makcik tua ini. Dengan terbongkarnya isu maka kini UMNO mengorak selangkah lagi apabila muncul gerakan baru dalam Umno iaitu 'Lesbian UMNO' setelah barisan pemudanya dipimpin oleh golongan Gay yang diketuai Hishamuddin Tun Hussin.

Puteri UMNO Vs Puteri Islam

Sikap kurang ajar Puteri UMNO sejak dari mula penubuhannya teserlah bilamana Puteri UMNO dengan rakusnya melancarkan promosi murahan dalam mencari keahliannya dan lebih samseng lagi Puteri UMNO dengan selumbernya mengkodkan pakaian seragam Puteri UMNO sama seperti pakaian seragam Persatuan Puteri Islam di sekolah-sekolah. Apa sebenarnya motif mereka memilih warna yang serupa dengan pakaian seragam Puteri Islam ini? Ramai dari kalangan waris pelajar yang tak senang duduk bila melihatkan anak-anak mereka dibangku sekolah memakai pakaian seragam Persatuan Puteri Islam yang serupa warnanya dengan pakaian Puteri UMNO dan lebih malang lagi para pelajar ini dipaksa mengikuti program anjuran Puteri UMNO. Apakah agenda sebenarnya di sebalik pemilihan warna uniform yang sama ini?

Puteri UMNO cuba menarik golongan remaja menyertai mereka dengan mempelawa artis menjadi menjadi tonggak pimpinan mereka. Kita padamulanya tidak menaruh syak wasangka apa sebenarnya yang diharapkan oleh Azalina bila melantik Erra Fazira menyertai Puteri UMNO.Bila Erra Fazira meletakkan jawatan secara tergesa-gesa kita mula mensyakki ada sesuatu yang tak kena dalam kelambu Puteri UMNO. Apabila Erma Fatima seorang pelakon yang pernah memegang watak sebagai wanita Lesbian di dalam filem lakonannya satu ketika dulu dilantik menganggotai Puteri UMNO maka semakin jelaslah kemahuan nafsu serakah Azalina yang sebenarnya. Kini jelaslah kepada kita perletakkan jawatan Erra Fazira dulu mungkin berpunca dari 'nafsu buas' Azalina, sebab setelah Erra Fazira kini Erma Fatima yang turut menjadi mangsa santapan nafsu amarah Azalina telah mendedahkan apa sebenarnya yang tersembunyi di celah kelangkan Azalina.

Memang menjadi budaya politik kotor Parti Komunis UMNO bila seseorang hendak menjatuhkan pimpinan maka perkara mungkar yang menjadi amalan jahat mereka sebelum ini jika ada hendaklah didedahkan kepada media. Presiden UMNO sendiri yang terkenal dengan slogan kepimpinan melalui teladan itu telah mengajar ahli-ahli nya supaya bersikap demikian. Kali ini tiba giliran Azalina bila Erma bersama enam anggota bekas exco Puteri UMNO yang lain 'pakat selak kain' untuk menampakkan kejijikkan yang berlaku di dalam Puteri UMNO

Peluang Khalid Jefri cari makan

Khalid Jefri melalui akhbar tabloid miliknya Perdana Sari cepat menghidu peluang bisnes, beliau dengan beraninya menyiarkan berita muka depan yang mendakwa bahawa Azalina seorang pangkit Lesbian, dan lebih gempar lagi Khalid mendakwa bahawa Azalina telah songlap lebih RM200,000 wang Puteri UMNO untuk 'kekasihnya' itu. Wang ini sebenarnya diperuntukkan kepada Puteri bagi untuk tujuan pencetakkan borang puteri UMNO.

Bila isu ini timbul kita cukup berasa hairan apabila Presiden Umno, Datuk Seri Dr Mahathir Mohammad meminta supaya Azalina tidak mengambil tindakan undang-undang terhadap Perdana Sari dan Khalid Jefri. Sedangkan Azalina seorang peguam lulusan undang undang mengapa dia tidak saman sahaja akhbar tersebut.

Dr Mahathir juga mendakwa bahawa Khalid Jefri akan meggunakan peguam yang handal untuk memanipulasikan isu ini sehingga ia boleh menjatuhkan Azalina. Kita melihat dakwaan Dr Mahathir terhadap Khalid Jefri ini secara tidak langsung telah mengakui bahawa penulis tersebut telah turut melakukan fitnah yang hampir serupa didalam konspirasi untuk menjatuhkan Datuk Seri Anwar Ibrahim melalui buku 50 Dalilnya. Bahkan ada pihak tertentu di dalam Umno yang mengedarkan buku tersebut dalam Perhimpunan Agung Umno pada 1997 sehinggalah Anwar berjaya dijatuhkan.

Tuduhan Dr Mahathir bahawa Khalid Jefri akan menggunakan peguam terbaik untuk menggunakan mahkamah bagi memanipulasi isu tersebut jika Azalina mengambil tindakan undang-undang juga seolah-olah mendedahkan ‘rahsia besar’ dalam kes Anwar. Adalah tidak mustahil bahawa dalam isu Anwar, peguam-peguam terbaik kerajaan seperti Peguam Negara, Timbalan Pendakwaraya Persekutuan dan beberapa lagi telah dimanipulasikan oleh BN untuk menjatuhkan Anwar sehingga beliau berjaya dipenjarakan.

Timbul persoalan apakah Azalina memang seorang lesbian? Sehingga berita ini ditulis tidak ada sebarang kenyataan dari Azalina sendiri untuk menafikan kesahihan berita tersebut, dengan sikap Azalina yang sebegitu maka sahlah memang dia seorang Lesbian yang ketika ini mendapat status Naib Presiden UMNO. Maka tidak hairanlah jika kita dapati selama ini Azalina dan Sisters In Islam dengan lantang menentang konsep poligami Islam kununnya memperjuangkan hak-hak wanita kerana golongan Lesbian sememangnya hanya bernafsu sesama sejenis. Kita tidak hairan satu masa nanti bila kita biarkan spesis ini berkuasa maka golongan yang dilaknat ini akan lebih berani meminta hak mereka seperti mana yang berlaku dibarat seperti mengiktiraf perkahwinan sejenis mereka.Inilah bahaya yang akan menimpa umat jika kita membiarkan golongan ini terus berkuasa.

Oleh: Tok Perang - The Return - 25.05.2002


FREE - An online program to make a huge income. more info
Click Here!