TAG 1586-2:
Kubu Perkasa (KP) Amerika -  Bahagian 2
(Fortress Americas, Part 2) Oleh Joe Vialls (Copyright Joe Vialls, 22 January 2004)
“Yisraelim Bersedia Untuk Menakluk Benua Amerika”
"Yisraelim Prepare for the  Invasion of America"

Sebelum kita mengkaji lebih mendalam akan kontigensi terperinci bagi Kubu Perkasa KP Amerika, adalah perlu untuk kita melihat secara  ringkas akan skop keseluruhan dan kezaliman yang dahsyat akan perancangan Zionis kerana itu sahaja lah caranya untuk kita memahami apa yang bakal terjadi. Inti pati nya, keseluruhan Benua Amerika dari Inuvik di Utara Kanada sehinggalah ke penghujung Tierra Del Fuego akan dicerobohi dan ditakluki bagi kegunaan Zionis dengan para juaknya melakukan kawalan dan arahan pusat dari New York City yang kini terletak di sebuah negara yang agak kecil, Amerika Syarikat. Dari dalam kubu besar ini, AS akan menjadi tempat tumpuan kesemua aktiviti ekonomi dengan Kanada dan negara-negara Latin serta Amerika Selatan akan menyediakan timbunan sumber semulajadi dan tenaga buruh yang murah.

Aktiviti tentera awalan akan meliputi sejumlah 250,000pengganas Yisraelim yang dilatih oleh Mistaravim akan memasuki Amerika melalui jalan darat, udara dan air,yang kemudiannya berpecah kepada sel-sel antara empat dan enam orang yang setiap satunya akan diselaras secara dalaman oleh arahan pelbagai lodge B’nai B’rith. Dalam masa yang sama, sejumlah 10,000 pengganas Yisraelim akan memasuki Australia bagi menguasai dan menjaga simpanan mineral yang strategic walaupun ianya adalah operasi yang terpisah seluruhnya yang tidak akan memberi kesan langsung kepada KP Amerika. Yang lebih dahsyat ialah perancangan strategic akan menjinakkan tentera AS supaya patuh kepada arahan juak Zionis melalui komander Yisraelim, yang kemudiannya digunakan sebagai alat untuk menguatkuasakan ‘peraturan’ di seluruh KP Amerika yang baru ini.

Manakala di New York sebelum pencerobohan dilakukan, juak Zionis  mahukan pembayar cukai Amerika yakni rakyatnya supaya melindungi ‘Zion sebenar’ dengan perisai pertahanan misil antara benua yang membuatkan mereka selamat dari sebarang senjata nulear di masa hadapan. Para juak itu juga mahukan kajian menyeluruh tentang kesemua sumber tenaga di Benua Amerika kerana sebaik KP Amerika terlaksana, ia mestilah 100 peratus bebas dari pergantungan luar.

Kajian simpanan tenaga di AS yang disatukan dengan di Kanada, Venezuela, Colombia dan Brazil yang akan diperolehi secara paksa selepas pencerobohan telah dibuktikan sebagai tidak mencukupi untuk mempertahankan KP Amerika dari serangan luar. Oleh kerana itu, pencarian kepada simpanan yang kaya di Amerika dikira sebagai keutamaan tertinggi, dan lewat tahun 1979 satu kajian mendalam tentang seismic selama 2 tahun di Pelantara Benua Amerika Selatanyang dianugerah melalui syarikat Zionis di AS, yang mana tumpuan diberi lebih kepada pesisir Pelantar Benua sekitar Kepulauan Falkland.

Kajian Falkland itu amat berjaya sekali sehinggakan tidak terfikir oleh para juak Zionis, yang menunjukkan betapa simpanan minyak di bawah Pelantar Benua Falkland lebih dari sepuluh kali ganda yang tersimpan di Arab Saudi. Malangnya Falkland ditadbir pula oleh British dan New York telah berazam yang London tidak akan dibenarkan mengganggu penemuan minyak yang banyak itu, yang mencukupi untuk memacu KP Amerika selama lebih seratus tahun. Masalahnya ialah bagaimana untuk mengusir kehadiran British dari kepulauan itu.

Setelah difikirkan dengan teliti, para juak Zionis akhirnya telah bertindak pada 19 Mac 1982 dengan menghantar utusan secara personal kepada kerajaan Argentina yang mengandungi versi ubahsuai akan laporan Falkland yang menunjukkan “kandungan minyak separuh dari apa yang tersimpan di Arab Saudi” dan mendesak Argentina untuk bertindak segera mengambil semula kepulauan yang memang hak mereka. Ianya memang satu perkiraan yang bijak berdasar kepada keadaan di mana British enggan untuk bertindak keatas penemuan minyak yang sebanyak itu sahaja, akan tetapi mereka kemudiannya menghantar maklumat tertentu sehingga Argentina pasti akan bertindak seperti yang ditunjukkan kemudiannya. Tujuh hari kemudiannyanpada 26 Mac 1982 kerajaan Argentina menentukan tarikh penaklukan, dan tujuh hari selepas itu pada 2 April 1982, tentera Argentina pun menakluki dan menduduki Kepulauan Falkland.

Para juak Zionis begitu gembira kerana mereka tahu yang kerajaan Argentina mudah sahaja kemudiannya dibeli atau dihapuskan, dengan simpanan minyak Falkland dalam tangan untuk ditambah kepada asset KP Amerika. Akan tetapi kegembiraan itui direntap tidak lama kemudian kerana Zionis tidak menyedari yang salinan laporan sebenar telah secara tidak sengaja tersebar di kalangan sejumlah kecil orang di British Petroleum di London. PM Margaret Tatcher kemudiannya memandang kearah Argentina laksana seekor burung sewah selama 5 bulan dan bertindak kepada penaklukan itu dalam masa tiga hari kejatuhan Stanley dengan menghantar satu armada tentera laut yang besar dari Britain pada 5 April 1982. Perancis telah menyediakan bantuan yang signifikans dalam penaklukan semula British keatas Falkland yang sudah tentu nya penglibatan Perancis begitu rahsia dan tidak pernah didedahkan kepada media secara rasmi.

Kepentingan akan keputusan perang yang memihak kepada British di Kepulauan Falkland tidak boleh diperbesarkan. Demi untuk menakluki keseluruhan Benua Amerika, juak Zionis memerlukan bekalan minyak melebihi jumlah yang yang sudah pun ada di Utara dan Selatan Amerika, bermaknanya yang perancangan mereka harus dilakar semula bagi memasukkan medan minyak di Timur Tengah dahulu. Secara tepatnya keperluan itu lah yang telah melahirkan ‘Operasi Shekhinah’ dan ‘Operasi Pembebasan Iraq’, namun kita tidak akan membincangkan perancangan itu di sini. Kedua-dua operasi itu telah dilaporkam secara meluas oleh penulis dan link kepada setiap satunya boleh di dapati di bawah artikel ini.
 
Setakat ini keperluan yang amat mendesak bagi KP Amerika ialah kemampuan  seramai 275,000 pengganas Yisraelim untuk meningkatkan kecekapan bertempur ke tahap yang seimbang dengan anggota Delta Force atau British SAS. Kemudiannya nanti, para pengganas ini akan membentuk teras kepada tentera penakluk dan diperlukan bagi bergerak dalam bentuk ribuan sel berdikari yang mengandungi 4-6 anggota dengan penuh keyakinan, satu tugasan yang melampaui kemampuan tentera konvensional yang terlatih. Yang pasti sasaran kertas bukanlah suatu kaedah yang baik untuk latihan ini dan hanya terdapat sejumlah terhad perempuan dan kanak-kanak Palestin dalam wilayah mereka jika mahu dijadikan sasaran.

Yisraelis tidak mampu untuk bergerak ke Timur tanpa mengundang tindakbalas menggerunkan dari Russia, lantas mereka memilih jalan yang luas terhidang. Pada 6 Jun 1982, mereka bergerak ke Utara memasuki Lebanon bertujuan untuk ‘mengotori dengan darah’ akan tentera yang kurang pengalaman dan secara luarbiasa menukar mereka kepada pengganas Yisraelim dalam tempoh kurang dari enam bulan. Dengan setiap battalion di bawah pengawasan dua orang pakar Mistaravim (Pasukan Khas Awam Yisraelis), tentera mentah itu diarah dalam peperangan Yahudi di mana kesemua Goyem (non Yahudi) berhak dibunuh.

Dalam beberapa bulan berikutnya, ribuan orang Lebanon mati dalam cara yang menakutkan dengan Jurulatih Mistaravim mendorong anak murid Yisraeli kepada jumlah pembunuhan yang semakin membesar dan penafian Hak Asasi Manusia. Dengan dikepalai oleh Menteri Pertahanan Yisraeli Ariel Sharon, pembunuhan dan perogolan beramai-ramai memuncak pada September 1982, kurang dari sbeluan selepas pasukan pengaman PBB tiba di Lebanon apabila lebih dari 2,000 orang awam Palestin tidak bersenjata dibunuh oleh pengganas Yisraelim dalam masa seminggu di kem pelarian Sabra dan Shatilla.

Melalui arahan dan tindakannya, penjenayah perang Sharon telah menyatakan matlamat yang jelas: Yisraelim boleh sahaja merogol atau membunuh mana-mana Goyem yang mereka pilih, di mana-mana sahaja kerana itu adalah Hak mereka yang sah di bawah perundangan gila kitab Talmud Babylonian. Dalam kata-kata hero penjenayah perang itu sendiri, Lebanon dan Beirut tertutamanya adalah ‘padang latihan yang hebat’ akan tetapi kezaliman yang tiada taranya itu di Sabra dan Shatilla telah menarik perhatian masyarakat antarabangsa dan selepas Krisma tahun itu, angka Pasukan pengaman antarabangsa telah bertambah dua kali ganda yang diketuai Amerika dan Perancis.

Zionis begitu berang apabila pasukan pengaman antarabangsa menceroboh padang latihan baru mereka itu dan pada 18 april 1983 mereka telah mengebom Kedutaan Amerika di Beirut membunuh seramai 63 orang. kemudian pada 23 Oktober  Zionis telah meletupkan dua butir mikronuklear Dimona di luar berek tentera AS dan Perancis di Beirut membunuh seramai 241 dan 58 tentera masing-masing. Pasukan pengaman antarabangsa kemudiannya berundur meninggalkan rakyat Lebanon sebagai sasaran mudah kepada Mistaravim dan pasukan pembunuh Zionis lainnya bagi menajamkan kemahiran mereka.
 
Ini adalah pertama kalinya senjata mikronuklear Yisraeli digunakan di luar Palestin dan yang pasti ianya bukan yang terakhir. Antara peristiwa penggunaan mikronuke yang berradiasi rendah itu di luar negara dalam latihan, hukuman dan operasi rahsia adalah 3 butir yang diletupkan di London dan yang keempat di Bali. Perisikan pada tahun 2003 menunjukkan yang Dimona setakat itu telah menghasilkan 600 buah senjata eksotik ini. Kebanyakannya berada di Palestin, namun 220 butir telah didakwa diletakkan di Selatan dan Utara Amerika dengan enam buah lagi ditempatkan di Barat Australia.

Walaupun Yisraelis berjaya menyembelih kebanyakan Dari pelarian Palestin di Lebanon, mereka telah semakin kerap diserang pula oleh orang Lebanon yang marah dan juga pejuang Hizbollah, sebuah pasukan anti-pengganas yang dibentuk dan dibiaya oleh Syria dan Iran khusus untuk mengusir keluar pengganas Yisraeli dari tanah berdaulat Lebanon. Pada pertengahan 1985, Hizbollah mengumpul cukup kekuatan dan kecekapan sehingga memaksa Yisraeli berundur ke Selatan Lebanon, di mana mereka telah membentuk zon pendudukan baru bagi meneruskan latihan bagi KP Amerika dan lain-lain pengganas. Antara 1985 dan 2000, lebih dari 100,000 pengganas Yisraelim telah dikotorkan tangan mereka dengan darah manusia yang tidak berdosa di zon pendudukan Selatan Lebanon sehinggalah mereka telah menerima ancaman terus dari Russia yang memaksa mereka berundur sepenuhnya. Lantas tepat pada jam 0341 GMT pada 24 Mei 2000, kereta kebal terakhir Yisraeli menyeberang melalaui pintu sempadan Fattier kembali ke Palestin.

Malangnya, pengunduran itu telah menggugat kemajuan program KP Amerika, lantas juak Zionis di New York telah mengarahkan penjenayah perang Sharon ‘the Butcher’ untuk provoke rakyat Palestin dalam wilayahnya, satu tugasan yang ia sempurnakan hanya empat bulan kemudiannya pada 28 september 2000, apabial ia secara sengaja telah menceroboh dan mengganas di Masjid al-Aqsa di Baitulmuqadis. Seperti yang dijangka dan kita memahaminya, Sheikh Ahmed Yasin, pemimpin kerohanian Hamas berkata yang “lawatan pemimpin sayap kanan ekstrimis parti Likud Ariel Sharon ke Masjid al-Aqsa menggamabrkan semangat keganasan, jenayah dan mencemar tempat suci.”

Tentu sahaja ia melakukannya, dan ia jug adalah apa yang para juak Zionis mahukan. Dengan mengumpan supaya Palestin membaling ketulan batu pada pusat pemeriksaan, pengganas Yisraeli membalas dengan senjata ringan, automatic dan mesin gan, 120 mm meriam kereta kebal, senjata helicopter malah dengan serangan bom F-16 juga. Kesemua system senjata itu ialah derma bermurah hati oleh rakyat Amerika, bagi memastikan yang Yisraeli belajar bagaimana mahu membunuh rakyat Amerika secara berkesan di Amerika dengan menggunakan teknik yang sama. Semasa saya menulis artikel ini pada Januari 2004 dengan mengambil kira kesemua Yisraelim yang dilatih di Lebanon, para juak Zionis kini telah mempunyai lebih 275,000 pengganas yang terlatih dan bersedia sepenuhnya untuk bertempur. Sekurang-kurangnya 7,000 dari mereka telah menyusup masuk ke AS dan ramai lagi akan menyusul untuk bulan-bulan mendatang.

Selari dengan latihan pengganas semasa lewat 80an, adalah juga perancangan terperinci untuk melemahkan dengan teruknya tentera Amerika Syarikat, untuk mengetengahkan suasana ‘sesuai bagi pengawalan senjata’ di Barat dan juga untuk memastikan perisai pertahanan misil melindungi Amerika. Projek yang dinamakan kali terakhir telah pun kantul, walau telah meragut nyawa beberapa saintis pertahanan British, Stars Wars secara senyap dikuis ke tepi. Walaupun Bush telah mencadangkan ‘son of stars wars’ pada lewat tahun 2003, tidak terdapat kecenderungan serius bagi membina perisai pertahanan misil yang praktikal. Tabungan dari projek yang terakhir itu akan disedut keluar oleh Federal Reserve dan disimpan dalam beberapa akaun bank Swiss dan Belgium yang akan diguna sebagai pencen yang kukuh untuk beberapa kerat elit keparat yang tentu sahaja akan terjun ke kapal meninggalkan Amerika apabila pencerobohan bermula.

Persediaan rapi bagi peperangan biologi keatas tentera AS telah dibuat pada lewat 80an, dengan korporat farmasi yang dikuasai Zionis membangunkan vaksin khas yang bertindak perlahan dan melumpuhkan kekuatan. Dalam tahun 1990 ‘peperangan dengan Iraq’ telah dengan ajaibnya berjaya diatur oleh Georghe Bush Senior yangmana lebih dari setengah juta anggota perkhidmatan AS telah disuntik dengan toksin biologi semasa tempoh enam bulan. Alasan utamanya mudah sahaja. Yisraelim tidak berminat untuk mengahadpi tentera AS yang berpengalaman serta keras apabila mereka mula bertindak menakluki, lalu diambil tindakan pre-emptif.

Hari ini ramai anggota perkhidmatan Amerika yang berpengalaman telah mati atau cacat selamanya oleh peperangan biologi ini, sehinggakan pertahanan Amerika akan jatuh ke tangan anggota simpanan, mamat serta pelbagai militia yang ada. Tiada satu pun yang sepadan dengan ratusan sel pengganas Yisraelim yang terlatih serta laparkan darah itu.
 
Istilah ‘suasana umum bagi melancarkan pengawalan senjata’ adalah ibarat gula ‘icing’ di atas sepaun kek yang direka bagi mengurangkan risiko yang bakal pengganas Yisraelim terima dari rakyat Amerika dan orang awam lainnya. Dalam muslihat ini, Yisraelim menjumpai sokongan sekutu yang bermakna dari ahli politik sayap kiri di Barat. Setiap kali pasukan khas Mistaravim jalankan ‘pembunuhan ramai’ di tempat sejauh Scotland atau pun Australia, ribuan anggota sayap kiri akan melompat menyertai seruan media akan kawalan senjata api, lantas secara aktif membantu memusnahkan satu-satu nya bentuk pertahanan yang mereka punyai untuk berhadapan dengan Yisraelim di masa depan. Jangan Tanya saya kenapa ia terjadi begitu, akan tetapi saya boleh bayangkan Sigmund Freud akan berleter berjam-jam tentang senjata yang menajdi ‘phallic symbol’ yang ‘menakutkan manusia bertamadun’. Mungkin, melainkan sekiranya rumah anda mempunyai senjata semi-automatik, anda akan berkongsi nasib yangs ama dengan mereka yang malang di Sabra dan Shatilla.

Secara semulajadinya, tentu pengganas Yisraeli berharap hanya segelintir sahaja orang awam yang boleh diambil senjata mereka secara ini, lantas mereka sudah pun mempunyai perancangan teliti untuk berhadapan dengan militia dan lain-lain yang berani menghalang pencarian empayar mereka. B’nai B’rith sudah pun mengemas kini super computer miliknya dengan profail kesemua kumpulan militia AS, aktivis patriotk sayap kanan, dan sesiapa juga yang dilihat mungkin mendatangkan masalah kepada para juak Zionis di belakang hari, teramsuklah Yahudi Amerika yang menentang konsep Zion itu sendiri.

Melqainkan langkah pencegahan yang bersesuaian diambil terlebih dahulu, kesemua rakyat Amerika dalam kategori ini akan hanya sempat meloiaht pengganas Yisraeli sekali sahaja dan kemudiannya dalam masa 3 milisaat peluru .233 Remington yang berhalaju tinggi akan bergerak dari laras M16 yang dipotong hujungnya dan menuju tepat mengikut sinaran cahaya laser merah ke kedudukan antara dua biji mata anda. Kematian untuk aktivis lelaki akan begitu pantas tidak sepertimana nasibmalang yang perlu dihadapi ibu, isteri, teman wanita dan kanak-kanak.

Bagi pembaca Amerika yang membayangkan pencerobohan dan pengabdian rakyatnya akan menyamai apa yang ditunjukkan filem “Red Dawn adalah tersasar jauh dan perlu mengubah pandangan mereka. Tidak sepertimana Filem Red Dawn yang penceroboh telah membunuh separuh dari populasi dan memenjarakan separuh yang lain, pencerobohan dan penaklukan Yisraelim akan lebih menyerupai Vichy France semasa Perang Dunia Kedua. Kebanyakan ahli politik akan kekal pada kedudukan mereka begitu juga dengan anggota perkhidmatan awam dan polis tempatan.

Sekiranya penaklukan Yisraelim ini berjaya atau seoparuh darinya tercapai, untuk mengundur semual nasib rakyat Amerika amat sukar sekali tanpa rangakian kawalan dan arahan dua lapisan (tier) yang ironisnya sangat menyerupai apa yang dibuat oleh pasukan anti pencerobohan Iraq hari ini, yang diserang dan dibunuh sewenangnya secara borong oleh tentera Amerika dibawah arahan terus juak Zionis di New York.

Kini adalah masa yang cukup baik untuk menyeret keluar senjata anda yang tersimpan di bawah bayangan taman dan simpan peluru dengan banyaknya. Isikan senjata itu sehingga santak pelurunya dengan cermat dan pastikan setiap butiran peluru dalam bekasnya. Adalah menjadi tugas peribadi anda bagi melindungi keluarga dan jiran tetangga dengan membunuh sebanyak mungkin pengganas Yisraeli bagi mengalih tumpuan mereka ke tempat lain, supaya anda berpeluang untuk terus berjuang sehingga anda membunuh setiap seorang dari mereka.

Artikel asal dan gambar boleh didapati dari link berikut: 
http://www.joevialls.co.uk/myahudi/fortress2.html

27.04.2004 - Terjemahan N-SPAR (suntingan M@RHAEN)

Hantar artikel ini kpd sahabat: 


Sertai Maillist M@RHAEN