Zaid Ibrahimov dan Bekas Penjenayah Seksual Pulau Carrey
Assalamualaikum Tuan Pengarang!

Timbalan Menteri Keselamatan Dalam Negeri Dato Noh Omar siang-siang sudah memulakan kempennya untuk menduduki salah satu kerusi Majlis Tertinggi (MT) Umno.

Sejak tiga empat hari kebelakangan ini dia kelihatan sibuk mempromosikan mukanya bak kambing bandot (kambing jantan) itu di media cetak dan elektronik penjilat yang dikuasai oleh Umno BN Hadhari.

Seorang lagi `lawyer buruk` Umno - Zaid Ibrahim tak kurang juga menyibuknya. Media pengampu perdana dilihat tidak berapa berahikan dia, maka merayaulah Timbalan Pengerusi Perhubungan Umno Kelantan itu ke akhbar portal internet untuk bersuara.

Zaid, proksi Yahudi yang telah meletakkan Allah swt di kandang Mahkamah Tinggi untuk menghalang perlaksanaan hukumNya di atas muka bumi, dikatakan telah memberitahu Malaysiakini.com bahawa sistem pemilihan di dalam Umno sama dengan komunis manakala Noh pula sedang beriya-iya mahu mendemonstrasikan `hukuman sebat` di sekolah-sekolah seluruh negara.

Zaid Ibrahimov yang disokong oleh Najibov.

Zaid simuka tembok itu sudah pun menawarkan dirinya untuk bertanding jawatan Naib Presiden Umno. Kata kekawan (Umno) saya di Kelantan, Zaid berbuat begitu kerana terlalu kecewa dan sakit hati sebab tidak dilantik sebagai anggota di dalam Kabinet Dolahov Hadharirov (sukukata `rov` atau `ov` di hujung tu adalah nama tambahan yang diwajibkan bagi setiap warga negara tertentu di Eropah Timur untuk proses pengkomunisasian ketika di bawah kekuasan USSR dulu; nama Saleem mesti ditambah dengan `ov` lalu bunyinya Saleemov ).

Tak salah kan kalau saya sebut PM Lembik itu sebagai Dolahov Hadharirov sebab Zaid sendiri telah mengkonfirmkan bahawa Umno sama dengan komunis. Alang-alang komunis, biar dikomuniskan terus nama mereka!

Bukan sedikit wang ringgit Zaidov yang melayang untuk mengalahkan calon BA (KeADILan) di Parlimen Kota Bharu pada p/raya umum tempoh hari tetapi semuanya tak berbaloi.

Kata kekawan saya Zaidov habis lebih RM3 juta, banyak tu! Harapannya sekurang-kurang dilantik sebagai Timbalan Menteri, last-last habuk pun tarak…… siapa yang tak frust menonggeng!

Zaidov dikenali oleh kebanyakan saudara mara dan rakan taulannya sebagai `kaki yum seng` (botol) itu, sebaik-baik saja mengetahui namanya tidak disenaraikan sebagai anggota Kabinet Dolahov berkata: “Apa yang ambo tok buat untuk Umno, suruh same (saman) hukum Hudud pun, ambo same, walaupun ambo tahu risikonya cukup tinggi…. tapi demi Umno ambo sanggup… last-last segalo pengorbane ambo tidok dihargai.”

Apa pun, kata puak-puak tertentu di dalam Umno yang sedang bersiap siaga untuk berperang habis-habisan sesama sendiri menjelang mesyuarat agung cawangan Jun), Bahagian (Julai) dan Perhimpunan Agung Umno September ini, Zaidov tidak bersendirian.

Kata dia orang di belakang Zaidov adalah Najibov ex-partner khlawat Ziana Zainov yang didalangi pula oleh Mahathirov `bapak kepada segala pengkhianat agama dan bangsa`. Kalau tak ada yang backing tak kanlah Zaidov sanggup mengkomuniskan partinya sendiri.

Maknanya bahasa Zaidov itu bukan bahasanya sendiri sebaliknya dia hanya seekor kakatua yang hanya menuturkan bahasa tuannya. Mudah-mudahan berperanglah Umno habis-habisan kali ini, agar cepat parti `komunis` itu hancur! Amiiin!

Noh Omarov Penguatkuasa Demonstrasi Sebat..

Soal sama ada Noh Omarov sudah berbincang terlebih dahulu dengan Kementerian Pelajaran dan Kementerian Pendidikan Tinggi sebelum membuat kenyataan rasmi bahawa pihaknya akan mengadakan demonstrasi hukuman sebat di sekolah-sekolah, tidak perlu ditanya lagi
 
Jika dilihat sekali imbas, Noh Omarov tidak pernah berbincang dengan sesiapa pun termasuk Dato Hishamuddinov dan Dato Shaffie Sallehov. Perlu apa berbincang dengan mereka kalau kenyataan itu dibuat atas kemahuan PM Lembik Dolahov.

Buat kenyataan dulu kemudian paksa lain-lain kementerian dan agensi patuh. Itu sudah menjadi budaya mana-mana diktator yang bertopengkan demokrasi.. Tiada siapa pun berani membantah kerana sudah tersemat di dalam minda mereka bahawa sang ketua itu adalah `tuhan yang perlu ditaati` di samping Tuhan sebenar.

Kenapa sibuk-sibuk mahu mendemonstrasikan `hukuman sebat` pesalah-pesalah seksual dan pengedar dadah kepada murid-murid dan para pelajar ni?

Apa faktor yang boleh meyakinkan rakyat bahawa demonstrasi sebat-menyebat itu akan mendatangkan rasa gerun kepada para pelajar daripada melakukan seks brutal - songsang serta penyalahgunaan dadah kini dan selamanya?.

Bukankah ramai penjenayah dadah yang telah menjalani hukuman mati di bawah Akta 39B, begitu juga berapa ramai perogol sudah dan sedang menjalani hukuman jel dan sebat tetapi adakah kes-kes tersebut berkurangan? Hukuman tersebut bukan demonstrasi sebaliknya `real` tau. Dalam real-real pun segala macam punya penyangak buat dek saja inikan pula demonstrasi!

Rumahku Syurgaku atau Rumahku Nerakaku

Malah berapa banyak pindaan telah di buat untuk memberatkan lagi hukuman ke atas para pesalah seks, namun kes-kes kebinatangan itu terus meningkat saban hari, sehingga tiada satu tempat pun di bumi Malaysia ini dirasai selamat oleh anak gadis, wanita dan kanak-kanak termasuk di dalam rumah mereka sendiri!

Di mana slogan Baiti Jannati (Rumahku Syurgaku) yang pernah dilolongkan oleh Umno BN bertahun-tahun lalu? Salah seorang pelolong tersohornya bernama Ustazah SHIT yang kini menjadi Ahli Parlimen Baling, seekor lagi pelolong jantan yang digelarkan oleh orang Permatang Pauh sebagai Imam Duit, tak kurang juga hebatnya namun semuanya kosong melopong!

Bukan Baiti Jannati lah bangang! tetapi lebih tepat slogan tu ditukar kepada Baiti Naari (Rumahku Nerakaku).

Umno terus bangang di dalam hadharinya.

Senang cerita, demonstrasi hukuman sebat yang bakal dipromosi itu sekadar melengkapkan lagi betapa Umno kini sudah bingung dan ketandusan idea untuk membendung pembiakan kejahatan hasil tajaan mereka sendiri.

Yang bakal disebat itu nanti adalah replika atau mungkin guni yang diisi dengan pasir. Sebatlah beribu kali, replika atau guni pasir itu tidak akan merasai apa-apa sebaliknya kalau yang disebat itu manusia maka dia pasti mengaduh dan mengeluh. Kepada yang mahu berfikir…. di sinilah kehebatan hukum Allah.

Hukum Hudud itu (e.g sebat dan rejam) memang perlaksanaannya di khalayak ramai. Yang disebat itu orang hidup ( pesalah) bukan replika,bukan demonstrasi tetapi real punya.

Itulah realiti hukum Hudud hukum Tuhan Penguasa Alam yang digeruni zahir batin, fizikal dan mental oleh makhluk yang bernama manusia teristimewa kelompok yang beriman.

Manakala hukum dunia ciptaan manusia seberat mana sekalipun tidaklah ia digeruni oleh manusia dalam erti kata sebenar. Kalau gerun pun setakat sepintas lalu sahaja macam orang makan sambal, macam mana pedas pun penggemar sambal tidak akan bertaubat daripada memakan sambal!

Mana mungkin kegerunan itu akan bertapak di hati manusia, kalau hati itu tidak pernah di isi dengan keimanan bahawa selepas kematian ada lagi satu kehidupan abadi yang diberi nama Alam Akhirat. Kebahagiaan di sana tiada penghujung sementara azabnya juga tidak tertanggung.

Dolahov, Najibov, Zaidov, Nohov atau siapa sahaja pemuka-pemuka Umno percaya tak wujudnya azab kubur (Astora Jabat ulama` besar engkau orang tak percaya tau!), azab neraka, nikmat syurga, dosa pahala,malaikat dan lain-lain yang wajib dipercayai mengikut ajaran Al-Qur`an dan as Sunah? Percaya tak atau 50-50, separuh percaya separuh lagi reject atau Islam Hadhari itu lebih sempurna daripada Islam Rasul Allah saw?

Bekas penjenayah seksual Pulau Carrey.

Tak usah engkau mengada-ngada Nohov! Lupakah engkau bahawa dirimu itu pernah melakukan jenayah seksual sewaktu mengajar di Pulau Carrey lebih 2 dekad lalu? Apa yang sudah engkau buat pada Kaliyamah, Minachee, Leela, Pooja, Devi dan ramai lagi anak gadis sunti keturunan India……..? Tak kanlah engkau lupa bagaimana tangan ganasmu meramas dan menggentel payudara mereka setiap kali ada peluang, dalam kelas pulak tu!

Ketika itu kalau mereka buat report polis, gerenti engkau dah lama bergelar bekas banduan seksual, nasib baiklah mereka tak berbuat begitu.

Cuma satu pertanyaan aku nak ajukan pada kamu Nohov: “Apakah ketika tangan kamu meramas-ramas dan menggentel payu dara anak-anak gadis India tu, kamu tak ingat itu satu kesalahan, salah ikut hukum dunia salah ikut hukum Allah? Kamu tahu itu salahkan, tapi kamu abaikan itu semua sebab runtunan nafsu syahwatmu mengatasi segala-galanya.”

Kalau engkau orang semua pernah menonton filem Semerah Padi arahan Allahyarham Tan Sri P.Ramlee engkau orang pasti melihat babak ketika A.Rahim dan Normadiah ditangkap oleh Aduka (P.Ramlee) dan Taruna (Nordin Ahmad) kerana berzina. Apa dialog A.Rahim ketika menyanggah peringatan Aduka dan Taruna akan kebesaran hukum Allah: “Nafsuku tak mengenal hukum, di mana ada perempuan cantik di situ tempat aku….”

Kalau nak juga teruskan demonstrasi sebat itu, buatlah sesuka hati kamu tiada siapa yang nak melarangnya. Cuma cadanganku, alangkah eloknya kalau replika yang bakal disebat nanti berwajahkan Rahim Tamby Chik, Shahidan Kassim, Kadir Sheikh Fadhir, Nohov sendiri dan semua taik betina di kalangan para pembesar Umno dan jangan lupa replika Azalina Othman Saidov sekali tau!

Cukup setakat ini, kalau tak faham-faham jugak, mampus lagi baik !

Allah hu Akbar! Reformasi! Daulat Tuanku!!!

Berani Kerane Benar!
Hidup Agamaku! Hidup Bangsaku!

SI SONGKOK TINGGI KAPAR  - 21.05.2004 -(suntingan M@RHAEN)
Siaran awal artikel ini terdapat di http://www.marhaen.com
Catatan: Makne perkataan Keling pade saye: Berbohong dari segi perkataan, perbuatan dan niyat macam Mahathir…. . tak ade makne lain tau…)

Hantar artikel ini kpd sahabat:


Sertai Maillist M@RHAEN