TPM Baru: Bekas Pasangan Khalwat Ziana Zain Dilantik
Assalamualaikum Tuan Pengarang!

Mahathir Proksi Yahudi, Si Lembik Proksi Mahathir

Si Lembik tidak dapat memberikan ape-ape alasan lagi kepade orang-orang Umno dan  dan rakyat jelate bahawe diye bukan khadam tolol Si Mahabangsat TKT. Pelantikan bekas pasangan khalwat Ziana Zain sebagai TPM baru dan sedikit rombakan kabinet jelas menampakkan cengkaman kuwase Si Mahabangsat terhadap `politik Umno BN MMK` tidak longgar sedikit pun.

Sudah saye katekan sejak awal lagi Si Lembik itu hanyelah topeng untuk menyembunyikan segale macam kebangsatan Mahathir.

TKT cukup sedar bahawe rakyat jelate khususnye umat Melayu Islam sudah lame menolak kepimpinannye kerane angkare yang dilakukan terhadap agame, bangse dan Anwar Ibrahim, sedangkan niyat hatinye ingin berkuwase sampai mampus.

Sebagai sorang yang memang terkenal dengan putar belit TKT tidak ade lagi jalan melainkan mengundurkan diri. Kerelaan `hati Yahudinye` menyerahkan jawatan PM kepade Si Lembik tidak lebih daripade strategi untuk mengelirukan rakyat .

Si Lembik sengaje ditabalkan sebagai PM ke-5 dengan harapan kemarahan rakyat kepade TKT dapat diredekan kemudiyan perlahan-lahan dilupekan, di waktu yang same Si Mahabangsat itu terus memulas tengkok dan menjentik telur Si Lembik supaye mengikut  bulat-bulat segale titah perintahnye .

Tak paham lagi ke? Senang saje…. Si Mahabangsat TKT sebenarnye masih memerintah Malaysia melalui proksinye Si Lembik. Yahudi telah memproksikan  Mahathir selame 22 taun memerintah Malaysia, manekale Mahathir pulak telah memproksikan Si Lembik untuk meneruskan cengkaman kuwasenye.

Terubat Jugak Kesedihan Dolah Kok Lanas.

Semuwe orang tau  punce utame Dolah Kok Lanas ditendang daripade menerajui NST kerane diye cube memandai-mandai mencadangkan bekas pasangan khalwat Ziana Zain menjadi Deputy kepade Si Lembik.

Begitu jugak Nazri Penggemar Ayam Mentah Taiwan (TRC) hampir-hampir tertanggal seluwar kerane terang-terangan menyokong `bekas gundik jantan Ziana Zin`itu menjadi Deputy di tengah-tengah keributan Si Lembik `bertegas` untuk melantik anak Pak Yassin.

Ketike itu Khairy Jamaluddin menantu Si Lembik juge selaku Pegawai Khas PM telah mengeluwarkan amaran barangsiyape pariyah-pariyah Umno yang cube `menghilightkan` name Najib akan menerime akibat. Kelihatan Khairy dan murai-pipit yang mengelilinginye cukup hebat macam helang yang sedang bersiyap untuk menyambar mangse.

Najib dan Rosmah pulak monyok habis macam berok zoo yang tak cukup makan, manekale rakyat jelate khususnye orang-orang @ keling-keling Umno mule mengerumuni anak Pak Yassin macam lalat mengerumuni taik. Last-last bekas pasangan khalwat Ziana Zin jugak yang naik.

Anak Pak Yassin bukan setakat kempunan telur tembakul kerane tak dapat jawatan TPM, malah kene turun pangkat. Lepas ini anak Pak Yassin itu kenelah membiyasekan diri untuk menjadi jurulatih kepade beruk-beruk pemanjat kelape yang nantinye akan diagih-agihkan kepade Deris Jusoh yang sedang mabuk dilambung Gelombang Haru-Biru di Terengganu.

Kalau masih tak berpuwas hati sebagai jurulatih beruk pemanjat kelape,  anak Pak Yassin boleh jugak menjadi gembale lembu. Khabarnye TKT sudah `sign agreement` dengan Jabatan Haiwan supaye segale macam punye bake lembu mestilah diambil dari ladang ternakannye di Argentina.

Bukan itu saje malahan ape saje jenis lembu tak kire lah lembu sihat ke, lembu gile ke,  yang akan dibenarkan masuk ke Malaysia sekurang-kurang 75 peratus mesti lembu Mahathir.

Ape maknenya semuwe ni? Mudah saje! Si Lembik dan para pembodeknye macam `tong kosong` saje.

DKL sekurang-kurangnye boleh berbangge kerane cadangannye dulu tidaklah siye-siye. Walau pun diye terpecat, DKL masih boleh mendabik dade bahawe title `king maker` tetap miliknye, manekale Nazri Penggemar TRC bolehlah mempersiyapkan diri untuk merebut salah satu daripade tige jawatan Naib Presiden Umno MMK. Yang pasti satu gerenti kosong sebab Najib akan pergi untuk jawatan Deputy Presiden.

Pasal `perang besar Umno MMK` tu, kalau ade mase saye akan ulas kemudiyan kelak, tapi buwat sementare waktu ni……… baru petang kelmarin 8.01.04, saye mendapat info daripade kawan-kawan di Kapar ni, bahawe kemungkinan besar anak pak Yassin akan `team-up` dengan Ku Li untuk membelasah Si Lembik dan bekas pasangan khalwat Ziana Zin tu.

BA Jangan Buwang Mase Buwat Ucapan Tahniyah.

Kalau boleh pimpinan BA jangan lagi membuwang mase untuk mengucapkan tahniyah kepade Najib sebab anak arwah Tun Razak tu atau siyape saje selagimane diye Umno, selame itulah tidak boleh diharap untuk menegakkan keadilan dan kebenaran. Tak payahlah saye ulang-ulangi sebab musababnye.  Kite semuwe dah paham benar kehaparakan Umno BN MMK.

Jelaskanlah sejelas-jelanye kepade rakyat bahawe TKT Mahabangsat masih memerintah Malaysia. Segale macam punye dose-dose besarnye mesti terus didedahkan. Seperti kate Sdr. Ahmad Lutfi Othman `Mahathir Belum Jadi Sejarah`.

Jangan buwat-buwat lupe pulak bahawe musuh yang paling ditakuti oleh Mahathir Mahataik adelah Anwar Ibrahim. Oleh itu isu Anwar Ibrahim mestilah disegarkan semule. Beritau rakyat bahawe Anwar Ibrahim tidak akan bebas selame mane `Mahathir` masih berkuwase.

Telah saye katekan tujuwan Mahathir dan proksinye adelah untuk menghapuskan Anwar dari muke bumi. Otak Yahudi mereke berpendapat: `Mati Anwar, matilah reformasi, mati reformasi terhalanglah kebangkitan rakyat`.

Isu-isu besar lain bukan tak mustahak,  tetap mustahak! Namun Umno BN MMK masih boleh membalasnye dengan pengakuwan bahawe mereke juge memerangi rasuwah, mereka juge telah menegakkan negare Islam, bla! bla! bla! Walaupun itu semuwenye kelentong, tetapi rakyat jelate yang masih bertaraf `kude kaye` termakan jugak propaganda jahat mereke tu.

Ingat ye! Di samping BA menegaskan akan memerangi rasuwah dan penyelewenagn habis-habisan, memastikan tertegaknye keadilan dan kebenaran,  menegakkan Syari`at Islam dan sebagainye, sekali lagi saye ingatkan jangan lupekan `isu Anwar` kerane Umno BN sehingge ke saat ini akan terkayu habis apebile berdepan dengan` isu Anwar `.

Mereke tak boleh kelentong, mereke tak boleh berdolak dalik sebab rakyat jelate sudah lame tau Anwar memang dizalimi oleh Mahathir secare sengaje. Seungguhnye simpati dan sokongan rakyat masih menebal terhadap Anwar Ibrahim. Jangan sesekali terlepas pandang tau…. nanti BA jugak yang rugi.

Allah hu Akbar! Reformasi! Daulat Tuanku!!!

Berani Kerane Benar!
Hidup Agamaku! Hidup Bangsaku!

SI SONGKOK TINGGI KAPAR  - 09.01.2003 (suntingan M@RHAEN)
Catatan: Makne perkataan Keling pade saye: Berbohong dari segi perkataan, perbuatan dan niyat macam Mahathir…. . tak ade makne lain tau…)

Hantar artikel ini kpd sahabat: 

Click Here!

Sertai Maillist M@RHAEN