Inilah ‘Islam Hadari’ Pak Lah: 
‘Bangga’ ‘Anak Malaysia’ BERZINA!!
Baca petikan Brita Harian 12/4/04 dibawah……

Model kelahiran Malaysia mengaku berasmara dengan Beckham
LONDON: Seorang model kelahiran Malaysia menjadi wanita kedua mendakwa menjalin hubungan asmara dengan kapten bola sepak England, David Beckham yang sebelum ini dikatakan meniduri anak diplomat Belanda, Rebecca Loos. Sarah Marbeck (gambar) yang menetap di Australia, mendedahkan hubungannya dengan Beckham yang bermain untuk kelab Real Madrid kepada akhbar British News of the World dalam satu temu bual eksklusif. (berita penuh)

Astaghfirullahalazim…. saya tak tahu nak kata, apa maksud BH menyiarkan berita sensasi ini…boleh jadi nak lakukan jualan akhbar. Tetapi pada bacaan ‘caption’ tajuknya seolah2 membawa maksud bahawa ‘MALAYSIA BOLEH’ dalam segala hal…boleh pecah ‘Malaysian books of records’ tak kira halal haram…walaupun mungkin Sarah bukan Islam namun cara penonjolan ‘kebolehan’nya menyaingi anak diplomat Belanda tersebut dalam melakukan perbuatan terkutuk diluar tali perkahwinan (yang Beckham sendiri pun mengaku bersalah berlaku curang terhadap isterinya!!) itu seolah-oleh mendidik anak-anak Malaysia berdasarkan ‘ ISLAM HADHARI’ bahawa perkara itu boleh dijadikan amalan oleh pemuda pemudi Malaysia untuk masa depan yang lebih gemilang melahirkan ANAK-ANAK GAMPANG sebagai pemimpin UMNO dan BN dimasa-masa akan datang.

Hurray (3X) kepada anak ulamak UMNO cucu ‘Sheikh Fahim (yang TAK FAHAM beza ISLAM SEKULAR DENGAN ISLAM SEBENAR yang dibawa oleh Junjungan Besar Nabi Muhammad saw) iaitulah ABDULLAH BODOHWI AL LEMBIKKI AL PENIPUI AL TUNGGANGI ALSUPIRI wal POLISI wal MAHKAMAHI….

Hidup IMAM UMNO!!!!!!! IMAM Hantu Jembalang!!!!!
Boleh jalanlah… cakap tak serupa biki!!!

Oleh Spy Leman - 12.04.2004

Hantar artikel ini kpd sahabat: 


Sertai Maillist M@RHAEN