ANTARA MAKSUD SABDA RASULLULLAH SAW
(Transkrip dalam bentuk asal, disiarkan tanpa sebarang suntingan/semakan)


AKAN DATANG SUATU MASA PERANG BESAR ANTARA UMAT ISLAM DAN YAHUDI DIMANA ORANG-ORAng YAHUDI AKAN DIBURU UMAT ISLAM DIMANA-MANA HINGGAKAN POKOK DAN BATU PUN MENJADI PERISIK UMAT ISLAM MEMBERITAHU LOKASI PERSEMBUNYIAN YAHUDI TERSEBUT DAN MEMINTA UMAT ISLAM MEMBUNUHNYA.

YA MASANYA SUDAH TIBA UNTUK MAHATHIR BERUNDUR SEGERA SEBELUM UMAT ISLAM MASUK KE PUTRA JAYA BAGI MENCARI GOLONGAN TALI BARUT YAHUDI DAN MEMUSNAHKANNYA.

KETIKA INI KITA MELIHAT KEBENARAN HADITH NABI YANG TELAH MEMPERLIHATKAN KEBENARANNYA PERISTIWA PERANG DUNIA KETIGA ANTARA KELOMPOK YAHUDI DAN TALIBARUTNYA DENGAN UMAT ISLAM SEDUNIA YANG BENAR-BENAR MEYAKINI ISLAM SEBAGAI AGAMANYA.

DIMANA-MANA SAJA BAHAGIAN DUNIA INI KITA MENDENGAR KELUHAN BUKAN SAHAJA UMAT ISLAM BAHKAN BUKAN ISLAM TERHADAP KEKEJAMAN YAHUDI LAKNATULLAH TERSEBUT.ISRAEL CUBA MENGGAMBARKAN KEKEJAMANNYA KE ATAS PALESTINE DENGAN HARAPAN DAPAT MENGABUI UMAT ISLAM SELURUH DUNIA BAHAWA PEPERANGAN TERSEBUT ANTARA ISRAEL DAN PALETINE.TETAPI SANDIWARA KEPUNGAN KE ATAS ARAFAT DAN PEMBEBASAN ARAFAT DENGAN PENJUALAN 6 PEJUANG ISLAM PADA TENTERA BARAT MENYAKSIKAN SANDIWARA ARAFAT DAN ISRAEL BAGI MEMBANTU ARAFAT MENGEKALKAN POPULARITINYA DIKALANGAN PENDUDUK PALESTINE.ISRAEL BERHARAP DENGAN BERBALIKNYA SOKONGAN PALESTINE PADA ARAFAT AKAN MENENGGELAMKAN SEMULA HAMAS DAN FATWA MATI SYAHID YANG MENAKUTKANNYA ITU .

TAPI SAYANG PENJUALAN PEJUANG ISLAM OLEH ARAFAT DAN SIKAP PENGECUT ARAFAT YANG MENANGKAP PEJUANG HAMAS TELAH MENAMBAHKAN KEBENCIAN UMAT ISLAM PADA PLO DAN YASSER ARAFAT.PENANGKAPAN MARWAN BARGHOUTTI YANG BAKAL MENGGANTIKAN ARAFAT SAMA SEPERTI KONSPIRASI KE ATAS ANWAR YANG HAMPIR MENJADI PM.

KETAKUTTAN ISRAEL PADA BARGHOUTTI DIMAN ANAKNYA ADALAH PEJUANG HAMAS DAN ADALAH BERBAHAYA TOKOH YANG TIDAK DAPAT DIBONEKAKAN SEPERTI ARAFAT NAIK KE ATAS.

ARAFAT BERHARAP PENANGKAPAN BARGHOUTTI OLEH ISRAEL DAPAT MELEPASKAN BELIAU DARI TUDUHAN MENGHALANG BARGHOUTTI MENGGUGAT KEDUDUKKANNYA KERANA BUKAN DIA YANG TANGKAP SEBAB ISRAEL YANG TANGKAP.DISINI TERLETAK PERBEZAAN ANTARA MAHATHIR DENGAN ARAFAT.

MAHATHIR MENJADIKAN KESEMUA TIMBALANNYA SEBAGAI KAMBING HITAM DENGAN KONONNYA MESYUARAT DI LUAR NEGERI TETAPI ARAFAT MENGGUNAKAN ISRAEL.

PLO SEPERTI UMNO ADALAH PARTI YANG BERPEGANG PADA KITAB BARAT DAN FAHAMAN NASIONALISMA MANA MUNGKIN SANGGUP MEMBURU YAHUDI SEPERTI YANG DIGAMBARKAN OLEH SABDA RASULULLAH SAW.MANA MUNGKIN KRISTIAN PALESTINE DALAM PLO MENJUNJUNG ALQURAN DAN MANA MUNGKIN MURTAD DALAM UMNO MENDAKAP MESRA KITABULLAH TERSEBUT.

RASULULLAH SAW MENGATAKAN MUSLIM ATAU UMAT ISLAM YANG AKAN MEMBURU YAHUDI TERSEBUT.DARI KENYATAAN RASULULLAH SAW BUKAN NASIONALISMA PALESTINE ATAU ARAB ATAU NASIONALIMA MELAYU UMNO YANG AKAN MEMBURU DAN MENGHENYAK HABIS PENGGANAS YAHUDI IU TETAPI UMAT ISLAM YANG BERPEGANG PADA ALQURAN DAN DIBERI HIDAYAH YANG AKAN MENGHAMBAT TERUS YAHUDI TERSEBUT DISEGENAP PENJURU KEHIDUPAN.

PAS JELAS PARTI YANG MERUJUK NAS ALQURAN DALAM MENJANA KEHIDUPAN POLITIK ,SOSIAL DAN EKONOMI DI DUNIA YANG FANA INI.JELAS PAS ADALAH PARTI UMAT ISLAM DENGAN ALQURAN SEBAGAI PETUNJUK MAKA YAHUDI TERSEBUT DAPAT DILIHAT DAN DIPANTAU MANA KEDUDUKKANNYA UNTUK DIBURU DAN DIHENYAK HABIS-HABISAN.

UMNO HANYA MELIHAT YAHUDI DI ISRAEL.TETAPI PAS YANG BIJAK NAMPAK YAHUDI DALAM UMNO DAN SEDANG BERUSAHA MENCARI JALAN MEGHAMBAT KELUAR GOLONGAN TALI BARUT TERSEBUT KE DEPAN RAKYAT UNTUK DINILAI DAN DIKERJAKAN HABIS-HABISAN OLEH SEGENAP UMAT ISLAM MALAYSIA.

DALAM DEMONSTRASI KEGANASAN YAHUDI JELAS SIKAP BERPURA-PURA UMNO MENGHENTAM DAN MENEMPELAK YAHUDI SEDANGKAN TANGAN MEREKA BERLUMURAN DENGAN DARAH SYUHADAK MEMALI,FITNAH KE ATAS ULAMA DAN TEKANAN EKONOMI KE ATAS UMAT ISLAM MALAYSIA KHUSUSNYA DI PANTAI TIMUR.SIKAP INI SEMAKIN JELAS DENGAN PENGUMUMAN MAHATHIR KE ATAS SYUHADAK BOM BERANI MATI SEBAGU BUNUH DIRI DAN KECEWA SERTA MENGISYTIHARKAN PEJUANG HAMAS SEBAGI PENGGANAS.

DARI PERNYATAAN MAHATHIR DAN SIKAP KEPURA-PURAAN UMNO JELAS MEMBUKTIKAN PERSENGKONGKOLAN MEREKA DENGAN YAHUDI DAN SEWAJARNYA UMAT ISLAM MALAYSIA MENGAMBIL INISIATIF MEMBURU DAN MENGHENTAM MEREKA HABIS-HABISAN.

SALAH SATU CARA YAHUDI DI BURU DI MANA POKOK DAN BATU MEMBERITAHU TEMPAT PERSEMBUNYIAN YAHUDI LAKNAT TERSEBUT.

POKOK IBARAT SUMBER EKONOMI DAN BATU IBARAT TEMPAT BERLINDUNG MARKAS POLITIK .JELAS DISINI YAHUDI AKAN DIPERANGI DARI SEGENAP SUDUT SAMADA POLITIK DAN JUGA EKONOMI.

MASYARAKAT ARAB TELAH MULA MEMBOIKOT EKONOMI AMERIKA DAN ISRAEL SERTA MEMANTAU LABEL IMPORT DARI NEGARA TERSEBUT. INI TELAH MEMBERI KESAN KEPADA EKONOMI ISRAEL DAN AMERIKA DI RANTAU ISLAM KHUSUNYA NAMUN KESAN PSIKOLOGINYA LEBIH BESAR KERANA MEMBUKTIKAN PERPADUAN UMAT ISLAM SEDUANIA DALAM KEADAAN BERSATU PADU MEMERANGI KEGANASAN YAHUDI DAN AMERIKA SERTA MENAKUTKAN PENIAGA-PENIAGA BARAT DAN YAHUDI.

LABEL IMPORT YANG TERTERA DAN JENAMA BARANGAN SEOLAH -OLAH MEMBERITAHU [AKU ADALAH BARANG MUSUH KAMU JANGAN BELI AKU NANTI KEUNTUNGAN AKU AKAN DIGUNAKAN UNTUK MEMERANGI KAMU]

WHITE HOUSE ,PUTRA JAYA DAN YANG SEUMPAMA DENGANNYA ADALAH TEMPAT PERLINDUNGAN TALI BARUT YAHUDI,DI PUTRA JAYA SENDIRI PELBAGAI JENIS TALI BARUT ADA,UMARA PERANGKAP ULAMA ADA,ULAMA DALAM SEMAK JAHILIAH ADA, MUNAFIK ADA,MURTAD ADA, PERASUAH,SAMSENG,PENCACAI,PENGAMPU YANG RATANYA TAKUT PADA AMERIKA DAN SEKALIGUS MENYOKONG AMERIKA DAN ISRAEL SERTA PENGGANAS YAHUDI SECARA LANGSUNG DALAM MEMERANGI UMAT ISLAM.

DI SINILAH ANTARA TEMPAT PERBURUAN UMAT ISLAM KE ATAS YAHUDI DAN TALI BARUTNYA.

BANGUNAN MEGA TERSERGAM INDAH ITU SEOLAH MEMBERITAHU[WAHAI UMAT ISLAM DISINI ADA TALI BARUT YAHUDI TANGKAPLAH DIA DAN BUNUHLAH DIA]

UMAT ISLAM MALAYSIA DENGAN IZIN ALLAH TELAH BERJAYA MENARIK KELUAR SEBAHAGIAN BESAR TALI BARUT YAHUDI TERSEBUT KE GELANGGANG RAKYAT UNTUK DIPERKLIHATKAN KEBACULAN MEREKA DALAM MEMERANGI PROPAGANDA YAHUDI DAN AMERIKA.

KINI PELBAGAI KEJADIAN JENAYAH,SALAH LAKU SEKS, PENYELEWENGAN HARTA AWAM DAN PELBAGAI LAGI SKANDAL TELAH BERJAYA DIBONGKAR WALAUPUN MENDAPAT PERLINDUNGAN MAHKAMAH MILIK MAHATHIR MEREKA GAGAL TERLEPAS DARI PERHITUNGAN DENGAN RAKYAT YANG SEMAKIN TERINJAK DENGAN KEZALIMAN MEREKA BERSENGKONGKOL DENGAN AGEN YAHUDI DAN BARAT DALAM MEMERANGI KEBANGKITAN ISLAM .

MAHATHIR KINI KELIHATAN SEMAKIN KURANG SIUMAN BERDASARKAN UCAPANNYA YANG SEMAKIN MERAPU DAN MEREPEK-REPEK DARI SEHARI KESEHARI SERTA SERING KE LUAR NEGARA KERANA BIMBANG DIBURU OLEH UMAT ISLAM MALAYSIA YANG SEMAKIN BERSEMANGAT UNTUK MELEPASKAN DIRI DARI PENINDASAN REGIM MAHAFIRAUN TERSEBUT.

BENARLAH SABDA NABI MUHAMMAD SAW MASANYA SUDAH TIBA UNTUK UMAT ISLAM KELUAR UNTUK BERBURU DAN SEBATLAH MUSUH ALLAH ITU WALAU DI MANA KAMU MENJUMPAINYA.

MAHATHIR KINI SEDANG MENGAJAK UMAT ISLAM MAIN PERANG-PERANG BERDASRKAN ISYARATNYA MENYURUH SELURUH PENCACAINYA MAJU KEDEPAN MENYERANG PEMBANGKANG.

PUSINGAN PERTAMA MENYAKSIKAN KEKALAHAN TERUK MAHATHIR APABILA SALAH SEORANG PENCACAINYA YANG PALING BODOH NAZAK TERKENA JERANGKAP SAMAR YANG SEDANG DIPASANGNYA IAITU SEORANG YANG DIKATAKAN TIDAK LULUS SRP SERTA BARUA KANAN KALIL YAAKOB IAITU PREBET ZAM MAMAK DARI CAWANAGN SEMBOYAN PROPAGANDA BN.

KESILAPAN PREBET TERSEBUT JUGA TELAH MENYEBABKAN KECEDERAAN KIRA-KIRA 10 ORANG LAGI BRIGEDIER DAN FIELD COMMANDER SERTA BEBERAPA SARJEN MAJOR BN YANG SEDANG BERMESYUARAT DI BARISAN BELAKANG APABILA JERANGKAP SAMAR PREBET ZAM MAMAK MELETUP DAN TERPELANTING SERPIHANNYA KE SWITCH GRENADE LAUNCHER YANG KETIKA ITU BERADA DI TANGAN BRIGIDIER DOLLAH BADEWI MENYEBABKAN MENGENAI KHEMAH MESYUARAT PANGLIMA BN TERSEBUT.

ANTARA PANGLIMA KANAN YANG CEDERA NAJIB, TA SRI TAMBI CHIK, BEKAS MAJLIS FATWA KEBANGSAAN,KALIL AKOB SENDIRI DAN RAMAI LAGI.

NAJIB MENYATAKAN LETUPAN TERSEBUT DISENGAJAKAN OLEH ZAM DAN DOLLAH SENGAJA MENGARAHKAN GRENADE LAUNCHER KE KHEMAHNYA.DOLLAH MENAFIKAN DAN BERPURA-PURA MEMARAHI ZAM MAMAK.

MAHATHIR BERJAYA MEMADAMKAN PERSENGKETAAN TERSEBUT.

EPISOD TERKINI AJAKAN MAIN PERANG-PERANG OLEH MAHATHIR KELIHATAN MERUDUM SEDIKIT AKIBAT KECUAIAN PREBET ZAM DAN KEMARAHAN NAJIB PADA DOLLAH.

SEKARANG MASANYA UNTUK KITA BERBURU TALI BARUT-TALI BARUT INI AYUH JANGAN TUNGGU LAGI

LAWAN TETAP LAWAN.

KESUDAHAN YANG BAIK ITU BAGI MEREKA YANG BERTAKWA.

Sirril Azrar - 27.05.2002

FREE - An online program to make a huge income. more info
Click Here!