Paklah Berunding dengan PM Singapura yang dah Tak berguna.
Bangga la kononnya Paklah dapat berdiplomasi dengan Singapura? Benarkah? Apakah Paklah mahu bersandiwara lagi. Barang siapa yang peka terhadap politik negara iiran, Goh Chok Tong PM Singapura sekarang hanya tinggal sisa-sisa usianya sebagai PM!! Desas-desus Goh Chok Tong bakal melepaskan jawatannya seperti yang berlaku kepada Tun Dr. Mahathir. Ia bakal diganti dengan anak Lee Kuan Yew. Apakah ini satu lagi siri Pembaziran Kerajaan? Lupakah kita isu Air yang mana kerajaan membelanjakan berjuta ringgit hanya mahu menerbitkan buku menghentam Singapura yang membuli Malaysia dari harga air yang dibeli kononnya! Kini senyap seribu bahasa. Cukuplah Paklah.. jangan dok berlakon... menghabiskan duit kerajaan saja dok main golf.. Raikan Goh Chok Tong!! Takkan ada hasilnya.
 
Diberitakan juga, kesudian Goh Chok Tong ke Malaysia adalah antara kebimbangan PM Singapura itu terhadap senario politik sekarang!! Mereka bimbang Islam naik di Malaysia melalui PAS!! Dan Singapura akan diancam dengan Kerajaan Baru ini. Jadi elok sangatlah Paklah yang juga Anti Islam. Bermuafakat dan bermesra dengan yahudi Asia itu.
 
Jangan Lupa... Isu JI ditimbulkan oleh Singapura hasil pakatan POLIS Malaysia dan Singapura!! Malah polis Malaysia percaya 100% hasil risikan Singapura yang terkenal Anti Islam itu..!! Malah nama yang ditangkap ISA adalah datangnya daripada arahan Singapura... Jadi bersedialah sebelum Pilihan Raya. Ini kerana PAKLAH sekali lagi bakal berganding bahu dengan Singapura mahu membuat pakatan rahsia menghancurkan Islam!! Dahulu Paklah selaku Menteri Dalam Negeri memainkan peranannya. Kini melalui jawatan PM yang disandang!! Perancangan Paklah akan lebih Licik!!
 
Saya ingatkan!! Isu Air takkan selesai dengan cara Paklah!! PAKLAH sebenarnya Barua kepada Singapura!! Paklah yang menghancurkan Islam di Malaysia dengan bantuan Singapura!! Jadi PAS harus bersiap sedia dengan pakatan terbaru Malaysia - Singapura!!

Lawan Tetap Lawan!!

Kiriman Reformis Muda - 26.01.2004 (disiarkan tanpa semakan/suntingan)

Hantar artikel ini kpd sahabat: 


Sertai Maillist M@RHAEN