Pembongkaran Rahsia-rahsia Besar
Selebriti Mangkuk Tandas Tajaan Zainudin Maidin
(mana ZAM, hah? Sunyilah bila mamak barua ni tak keluarkan statement...)
- UMNO'S HALL OF FILTH


1. Kenyataan ini dibuat kerana menyahut cabaran pihak-pihak tertentu khususnya merujuk kepada kenyataan akhbar yang dibuat oleh:

a. YB Zainuddin Maidin yang disiarkan dalam akhbar The Star pada Sabtu 02.04.2002 mendakwa saya 'keeping big secret' dan mencabar saya membuat pendedahan umum;

b. Tan Sri Muhammad bin Muhammad Taib, Naib Presiden UMNO dan YB Tan Sri Khalil bin Yaakob, Setiausaha Agong UMNO yang disiarkan dalam akhbar Nevi StraitsTimes bertarikh 29.04.2002 yang antara lain mendakwa saya "was reluctant to reveal the truth... with regards to serious national issue".

c. YB Tan Sri Muhyiddin Yassin, Naib Presiden UMNO yang disiarkan oleh RTM melalui Berita Tengah hari pada 02.05.2002 yang mendesak saya supaya mendedahkan 'rahsia besar' yang saya ketahui semasa menjadi Imam Besar Masjid Negara.

Kita cuba jelmakan watak-watak yang terlibat dalam Rahsia-rahsia Besar -

UMNO's HALL of FILTH.
Masalah bekas ketua pengarang sebuah akhbar arus perdana yang mengadakan hubungan sulit dengan seorang gadis semasa isterinya terbaring sakit dan hampir lumpuh. 
Zainudin Maidin (ZAM)
FAC News: ZAM is now an isolated man..
Masalah kesahihan kahwin lari yang dilakukan oleh pemimpin tinggi UMNO membabitkan seorang janda di Selatan Thai. 
Muhamad Mohd Taib (Mat Tyson)
Masalah tangkapan khalwat pemimpin tertinggi UMNO dengan seorang artis (Ziana Zain) di Port Dickson. 
Najib Tun Razak
Masalah pemimpin tinggi UMNO bermain kayu tiga dengan isteri orang dan akhirnya menyebabkan perceraian wanita tersebut.  Ruhanie Ahmad
Masalah pemimpin UMNO mempunyai hubungan dengan gadis bawah umur.
Rahim Tamby Chik
Masalah pemimpin tinggi UMNO mengadakan hubungan sulit dengan seorang gadis yang akhirnya gadis tersebut mengandung dan melahirkan anak hasil hubungan itu.
Shahidan Kasim
Masalah tokoh korporat mempunyai hubungan sulit di luar nikah
Masalah pemimpin tinggi UMNO yang menyimpan dan mengadakan hubungan sulit dengan seorang pelajar bawah umur disebuah perumahan mewah di Kuala Lumpur.
Shahidan Kasim
Masalah tokoh agama / ulama' UMNO yang mengadakan hubungan sulit tanpa nikah dengan seorang wanita, dan kemudiannya menggunakan kedudukannya untuk menganiaya wanita tersebut.
Ismail Ibrahim
Masalah pemimpin tinggi UMNO didakwa mengadakan hubungan sulit dengan iparnya dan melahirkan anak dari hubungan tersebut.
Abu Hassan Omar
Masalah rumahtangga pemimpin tinggi UMNO dan isterinya bersabit daripada pemimpin tersebut mempunyai hubungan dengan wanita lain dan permasaalahan tuntutan perceraian, tuntutan harta sepencarian, nafkah dan lain-lain
Masalah pemimpin UMNO (calon pemilihan Ketua Bahagian UMNO) yang didakwa oleh isterinya memaksa beliau (isterinya) melakukan hubungan seks diluar tabi'i dan berakhir dengan penceraian
POLL M@RHAEN 3 - RAHSIA BESAR
Siapakah yang paling merana akibat pendedahan 'RAHSIA BESAR' ZAM Mamak?
Sila berikan undi anda

Saya merasakan amatlah malang sekali bagi orang saperti YB Dato' Zainuddin Maidin, Tan Sri Muhammad bin Muhammad Taib, YB Tan Sri Khalil Yaakob, YB Tan Sri Muhyiddin Yassin dan yang lain-lain mendesak dan meminta saya mendedahkan kepada umum perkara-perkara yang pernah dirujuk kepada saya selaku Imam Besar Masjid Negara. Pada hemat saya, kalau mereka mencerminkan diri mereka sendiri, mereka akan sedar dan insaf bahawa mereka sepatutnya menjadi orang yang terakhir meminta dan mendesak saya mendedahkan sebarang perkara sulit, rujukan, pengaduan atau permasalahan yang pernah saya kendalikan.

Saya berharap mereka tidak menimbulkan keadaan yang akan memaksa saya mendedahkan kemungkaran dan kemaksiatan tiap pembesar dan pemimpin negara termasuk para Menteri Kabinet dan Menteri Besar yang pernah dirujuk kepada saya sebagai Imam Besar Masjid Negara untuk meminta pandangan, nasihat dan kaunselling.

YB USTAZ HAJI.TAIB AZAMUDDEN BIN MD. TAIB
AHLI PARLIMEN BALING

Selasa: 24 Safar 1423 / 07 Mei 2002


FREE - An online program to make a huge income. more info
Click Here!