JIN KEPALA  MANUSIA - AWAS
Dalam menghadapi pilihanraya  kaedah ini boleh digunakan untuk memagar pusat mengundi dari dikhianati oleh parti lawan, pengundi hantu, perjalanan peti undi ke pusat pengiraan undi, pusat pengiraan undi, pengkhianatan dari undi pos, pengkhianatan oleh pegawai pengiraan undi dan berbagai pengkhianatan lain oleh jin berkepala manusia.

i.   Baca Fatihah      - 1 kali.

ii.   Baca Istiqfar       - 3 kali.

iii.  Baca Selawat     - 1 kali.

iv.      PASANG NIAT:

1. Baca Ayat Al-Kursi  1 kali.

2.    Terus baca doa ini: Ya AlLah  Ya Tuhanku, jadikanlah DI HADAPAN hambaMu yang berdosa ini Kota Besi, Kota Tembaga yang tidak dapat dikhianati oleh iblis, jin, manusia dan haiwan di hadapan, di belakang, di kanan, di kiri, di atas dan di bawah.

3. Baca Ayat Al-Kursi untuk kali ke-2.

4. Baca doa ini: Ya AlLah  Ya Tuhanku, jadikanlah DI BELAKANG hambaMu yang berdosa ini Kota Besi, Kota Tembaga yang tidak dapat dikhianati oleh iblis, jin, manusia dan haiwan di hadapan, di belakang, di kanan, di kiri, di atas dan di bawah.

5. Baca Ayat Al-Kursi untuk kali ke-3.

6. Baca doa ini: Ya AlLah  Ya Tuhanku, jadikanlah DI KANAN hambaMu yang berdosa ini Kota Besi, Kota Tembaga yang tidak dapat dikhianati oleh iblis, jin, manusia dan haiwan di hadapan, di belakang, di kanan, di kiri, di atas dan di bawah.

7. Baca Ayat Al-Kursi untuk kali ke-4.

8. Baca doa ini: Ya AlLah  Ya Tuhanku, jadikanlah DI KIRI hambaMu yang berdosa ini Kota Besi, Kota Tembaga yang tidak dapat dikhianati oleh iblis, jin, manusia dan haiwan di hadapan, di belakang, di kanan, di kiri, di atas dan di bawah.

9. Baca Ayat Al-Kursi untuk kali ke-5.

10. Baca doa ini: Ya AlLah  Ya Tuhanku, jadikanlah DI ATAS hambaMu yang berdosa ini Kota Besi, Kota Tembaga yang tidak dapat dikhianati oleh iblis, jin, manusia dan haiwan di hadapan, di belakang, di kanan, di kiri, di atas dan di bawah.

11. Baca Ayat Al-Kursi untuk kali ke-6.

12.  Baca doa ini: Ya AlLah  Ya Tuhanku, jadikanlah DI BAWAH hambaMu yang berdosa ini Kota Besi, Kota Tembaga yang tidak dapat dikhianati oleh iblis, jin, manusia dan haiwan di hadapan, di belakang, di kanan, di kiri, di atas dan di bawah.

13. Baca Ayat Al-Kursi untuk kali ke-7.

14. Baca doa ini: Ya AlLah Ya Tuhanku, jadikanlah segenap sendi dan liang bulu roma hambaMu yang banyak dosa ini, Kota Besi,  Kota Tembaga yang tidak dapat ditembusi nafsu amarah yang didalangi oleh syaitan dan iblis.

15. Baca Selawat keatas RasulAlLah SAW.

Kiriman: Pastipas InsyaAlLah <mestipas@yahoo.com> Suntingan M@RHAEN
MestiPAS - 18.03.200
http://www.geocities.com/mestipas
http://groups.yahoo.com/group/mestipas
http://f2.pg.briefcase.yahoo.com/mestipas

Hantar artikel ini kpd sahabat:


Sertai Maillist M@RHAEN