Pengkhianat-Pengkhianat Terhadap Umat Islam di Pulau Pinang (3)
Assalamualaikum wbt Tuan Editor dan semua Muslimin/Muslimat yang dihormati

Izin saya mengungkit kembali salah satu lagi kisah dari banyak pengkhianatan oleh geng mamak atau India Muslim yang konon berjuang membela kaum MeLAYU di Pulau Pinang.

Kisah berlaku pertengahan tahun 70an di tanah perkuburan Islam Jalan Perak (juga tanah wakaf) di mana Yusoff Latiff (orang kuat UMNO masa itu) bersama dengan juga orang kuat Dewan Perniagaan Melayu PP iaitu Syed Abass AlHabshee telah menipu dengan merampas secara halus tanah wakaf reserve kubur untuk orang Islam , dengan berkempen untuk kemajuan demi bangsa Melayu di bawah Persatuan Perumahan Orang-Orang Melayu Pulau Pinang telah merampas, menipu tanah itu secara ‘halal’ berkat kerjasama dengan Majlis Agama Islam (atau Yahudi?) P.Pinang untuk projek perumahan yang sekarang dikenali dengan nama Taman Zainol Abidin di Jalan Perak !

Flat yang betul-betul berada di atas tanah perkuburan yang telah dilanyak oleh traktor kafirin dengan meratakan perkuburan di situ tanpa satu penentangan dari masyarakat Islam/Melayu ‘mangkuk’ melainkan segelintir manusia pejuang /penentang kezaliman/penipuan diketuai oleh juga Sdr Salim Hashim dan beberapa kerat pemuda yang insaf akan pengkhianatan itu. Tapi apakan daya matlamat menghalalkan cara.

Tidaklah salah digelar Majlis Agama Yahudi PP kerana bersekongkol dengan musibat pengkhianat Yusoff Latiff dan Syed Abass Al Habshee yang sepatutnya menjaga kebajikan harta wakaf dan hak orang Islam tapi menjadi kuda tunggangan nafsu tamak haloba segelintir India Muslim dan Arab celup! Berlindung di bawah Dewan Perniagaan P.Pinang dan Persatuan Perumahan Melayu yang kononnya hendak membantu Melayu Pulau Pinang memiliki rumah (flat sarang burung merpati) yang kemudian lebih memeranjatkan lagi is diagihkan kepada lebih daripada 99% kaum India Muslim! Di manakah Melayu-Melayu yang sepatutnya menghuni flat itu?

Tanah yang sepatutnya menjadi reserve untuk pengkebumian Melayu Islam mangkuk di Pulau Pinang telah hilang, kini timbul masalah kekurangan tanah dan apakah jawab seorang lagi mangkuk UMNO iaitu Hilmi Yahya? Kita akan dapatkan tanah diBalik Pulau yang memang tinggal sedikit saja lagi tanah orang Melayu! Tanah-tanah orang Melayu juga akhirnya akan jadi ‘mangsa’. Apakah Melayu Islam yang mati di Bandaraya Georgetown akan diangkut dengan lori dalam ‘long’ atau keranda dan dihantar untuk tanam di Balik Pulau?

Inilah satu lagi kerja dajal,sial dan lucu India Muslim,Arab celup dan geng-geng mamak sekapal keturunan Mandaliar Mahatir Mahataik dari parti serakah UMNO dari dulu sampai sekarang di bawah hidung Melayu-Melayu mangkuk di Pulau Pinang!

Allahu Akbar Allahu Akbar Allahu Akbar

Lingkup Islam lingkup Melayu demi tembolok tamak pengkhianat UMNO!
Akan menyusul banyak lagi kerja-kerja khianat geng mamak di P.Pinang!

ALLAHU AKBAR     ALLAHU AKBAR   ALLAHU AKBAR

- Jingoza - Kg Makam Hj Kasim P.Pinang - 16.08.2004 (suntingan M@RHAEN)

Hantar artikel ini kpd sahabat: