Pengkhianat-Pengkhianat Terhadap Umat Islam di Pulau Pinang (2)
Assalamualaikum wbt Tuan Editor dan semua Muslimin/Muslimat yang dihormati

Nampaknya tidak silap kebelakangan ini macam satu trend dimulakan oleh keterunan pembelot/pengkhianat anti-Islam/Melayu oleh 'pariyah-pariyah' saperti yang diungkapkan oleh SSTK, Marhaintua, Inderloka.

Apakah Melayu-Melayu mangkuk dalam parti reput UMNO tidak nampak 'kebejatan' mereka-mereka ini atau memang buta hati dan mata!

Angkara kebejatan mereka dari Pulau Pinang oleh India Muslim Yusoff Latiff dalam UMNO sampailah ke seluruh Malaysia saperti jelajah 'Le Tour d'Langkawi' habis disapu oleh keturunan Mandaliar ini seperti Mahathir Mahataik, Noor Muhammad Yaacop, Kadir/Aziz Sheikh Fadhir, Zainudin Paria Maidin, Rahim Tamby Chik dan beberapa orang lagi musibat adalah cucu cicit Mandaliar Si Raja Mamak yang khianat itu!

Tidak cukup dengan niat melingkupkan tanah-tanah orang Melayu di Pulau Pinang (terutama tanah wakaf). Mereka ini merosak dan mencabul agama Islam, bahasa dan segala yang terfikir di Malaysia ini! Apakah jenis manusia  mereka-mereka ini atau haiwan menyerupai manusia? Samalah mereka ini sedarah dengan Sami Vellu musibat yang memperlecehkan Al-Quran boleh bikin highway ka?

Adalah diharapkan moga segala Melayu/Islam dalam parti sial UMNO dapat membuka minda dan mata supaya perhatikan kebenaran tidak kebejatan, kekufuran dan maksiat ,dan alihkan pengkhianat-pengkhianat itu semua dari berkuasa, juga berdoa agar semua nangoi-nangoi lebih kurang 2000 di PA UMNO akan datang dapat membuat sesuatu merobah segala kekufuran di Malaysia ini, amin.

Juga rindu nukilan dari Dr Nologareng yang diharap dalam sihat sejahtera.

ALLAHU AKBAR     ALLAHU AKBAR   ALLAHU AKBAR

- Jingoza - Kg Makam Hj Kasim P.Pinang - 12.08.2004 (suntingan M@RHAEN)

Hantar artikel ini kpd sahabat: