Pemakaian Toha Sebagai Tanda Protes Terhadap
Penipuan UMNO dan SPR
Assalamualaikum wbt Tuan Editor dan para pembaca yang dihormati

Saya cadangkan semua pencinta keadilan dan kejujuran memakai toha atau 'armband' hitam sebagai protes senyap dan tanda bergabung atas kematian demokrasi di Malaysia ini, yang dibunuh oleh musuh-musuh Islam paling keji iaitu parti UMNO dan talibarut kerajaan SPR !

Jika ada badan bertindak yang sanggup mengeluarkan kain-kain hitam itu dan mengedarkannya keseluruh negara lagi baik dan alhamdullillah diucapkan kerana ini juga cara menentang kemungkaran, kalau boleh dikain hitam itu ditulis 'spr' jadi kita bergabung keatas kematian 'SPR' yang munafiq itu.

Jika cadangan ini dapat diselaraskan seluruh negara, sedikit sebanyak akan memalukan siRaSHIT dan yang sewaktu dengannya di samping mengingatkan kaum Melayu yang mungkin mudah lupa saperti kata mamak shit Madey dulu. Ini akan mengingatkan diri kita supaya tidak mudah terlupa, tertipu, terzalim dan teraniaya oleh puak-puak mungkar UMNO itu. Ingatlah, agenda mereka serupa dengan Yahudi dan Amerika iaitu untuk memerangi Islam dan umatnya sampai tidak ada lagi suara Islam didunia ini. Takbir

Allahu Akbar  Allahu Akbar   Allahu Akbar
 
- Jingoza - Kg Makam Hj Kasim P.Pinang - 10.04.2004 (suntingan M@RHAEN)

Hantar artikel ini kpd sahabat:


Sertai Maillist M@RHAEN