Mengulas Pertanyaan Mat Perai
Assalamualaikum wbt Tuan Editor yang dihormati

 
Merujuk kepada e mail Mat Perai izinkan saya mengingatkan Sdr Mat Perai (Di Mana Ulama’ Daripada Pas Pulau Pinang?) berkenaan 'ularmak' di Pulau Pinang terutama Majlis Agama Islam PP (dibaca agama yahudi PP) di tahun 70-an dan 80-an yang mana telah berkomplot dengan UMNO (ketika itu Yusoff Latif) berniat menjual Tanah Wakaf Hj Kasim Kampung Makam. Jika tidak kerana Sdr Salim Hashim dan penentang kemungkaran di situ, sudah lama tanah wakaf sekangkang kera yang tinggal di George Town itu punah dek kerana UMNO dan Majlis....... itu!

Jadi jika orang-orang seperti itu dalam majlis agama sanggup merosak hak Islam, apa lagi yang umat Islam boleh harap dari 'ularmak-ularmak' UMNO tersebut? Jangan heran tindakan mereka-mereka itu dan yang sewaktu dengannya malah khutbah Ustaz Azmi tentang hudud pun pembelot-pembelot UMNO boleh FITNAH apalagi nak dihairankan!

Jadi ingatlah kerja-kerja ularmak Umno hanya untuk poket sendiri dan penglingkup Agama Islam, harta umat Islam,akidah umat Islam juga umat Islam macam Imam duit ! berdoalah pertolongan Allah moga dapat menolong umat Islam di Pulau Pinang dan di seluruh Malaysia amnya.
 
Salam perjuangan, takbir!
Allahu Akbar Allahu Akbar Allahu Akbar

- Jingoza - Kg Makam Hj Kasim P.Pinang - 31.03.2004 (suntingan M@RHAEN)

Hantar artikel ini kpd sahabat:


Sertai Maillist M@RHAEN