Himpunan Catatan/Petikan Muka Depan

catatan perjalanan 100 hari pertama dollah badawi
DOLLAH, KAMU BERPUASA, KAMU MENGIMAMKAN SEMBAHYANG
10 HARI PERTAMA SEBAGAI PM - KAMU ISAKAN 13 PELAJAR & KAMU MEMBENARKAN HUKUM HUDUD DICABAR OLEH MAHKAMAH SIVIL.

MENYOKONG UMNO BERERTI BERSYUBAHAT MENGGUNAKAN KAFIR MEMPERSOALKAN HUKUM-HAKAM ALLAH SWT DI DALAM MAHKAMAH.

Makluman HitBox: On January 15 2004, the HitBox free service will be discontinued. Upgrade your account today and take advantage of service plans starting at just USD34.95 per month (RM132.82 sebulan). Maknanya, selepas 15.01.2004 kita kena bayar untuk mengetahui jumlah page views yang selama ini diberikan percuma. RM132.82 sebulan semata-mata untuk mengetahui jumlah page views, memang tak berbaloi... jadi, kita tamatkan saja penggunaan tracker berkenaan selepas 15.01.2004. Habis cerita.

13.10.2003 - 16.10.2003
BANJIR, PDrM & 6 BIJI TELUR!
‘Oh! Kalau keadaan bencana dan huru-hara yang menimpa rakyat macam ni, hampa hantaq mai 6 biji telor saja no. Kalau dalam ceramah hampa hantaq mai berlori lengkap dengan senjata api atas alasan boleh mencetuskan huru-hara dan mengganggu ketenteraman. Maka 6 biji telor itu pun secara senyap-senyap menghilangkan diri.’ - Banjir Yang Menghanyutkan UmnoBN - oleh Dr. Nologareng.

29.09.2003 - 12.10.2003
MALAYSIA BOLEH!
Sejak nak jadi penganjur persidangan Ohh I See (OIC), Agama Rasmi Negara Islam Malaysia ialah Islam, Buddha dan Hindu... Kenape? Tak percaye? Baca: (Agama Rasmi Negara Islam Malaysia: Islam, Buddha dan Hindu?)

26.09.2003 - 28.09.2003:
QUOTE:
"All I am trying to say is we must speak up when we feel something is not right. I believe that there is a silent majority out there that does not even know it is a majority. By keeping silent, we allow a minority to rule. One day, we may find that our lives might truly become miserable and we are so devoted to not speaking that we cannot change things. Then, who would we have to blame?" - Marina Mahathir  The Star 17.09.2003 (Marina, pls. tell your shit-head, thick-skinned daddy, those are the things that we have been doing at M@RHAEN - speaking up and going against minority (authority?) rule of the corrupt UMNO/BN headed by.... you know who lah... who else?)

20.09.2003 - 25.09.2003
MAKLUMAN:
Disebabkan jumlah kunjungan ke Laman M@RHAEN yang meningkat dari semasa ke semasa, kami akan mengaktifkan salah-satu tapak sokongan yang telah kami rehatkan sekian lama (dulu dikenali sebagai e-umno @ Fitnah e-Umno - FeU) bagi mengambil-alih tapak sokongan utama di marhaen.internations.net. Tindakan merehatkan marhaen.internations.net perlu dilakukan sebagai persediaan menghadapi sebarang kemungkinan. Terima kasih atas sokongan kalian mempromosi dan menjadi pengunjung tetap Laman M@RHAEN. Jadi, janganlah terkejut jika melihat salah-satu tapak sokongan bernama e-umno!

08.09.2003 - 11.09.2003
SYAITAN BISU:
"Beritahulah yang haq walaupun pahit untuk didengar oleh orang lain."...Inilah yang disabdakan Nabi s.a.w. Barang siapa yang menyembunyikan kebenaran, maka Nabi s.a.w. menyebutnya sebagai "syaitan-syaitan bisu".

Sekarang ni berapa ramai dalam masyarakat kita yang tergolong dalam golongan "syaitan bisu" ni?....Berlambak. Yang mengajinya hebat-hebat belaka; ada yang usuluddin, ada yang Syariat Islam, sehingga ada yang 1st Degree, Masters Degree, malah, mencapai PhD pun ada; tetapi kadang-kadang mereka menjadi "syaithonul akhras" yakni syaitan bisu, kerana mereka lebih mengutamakan "kerusi empuk" daripada melihat kebenaran tertegak.

Mereka lebih mengutamakan ribuan ringgit yang diterima setiap bulan daripada mereka mahu melihat masyarakat menegakkan "yang halal, dihalalkan dan yang haram, diharamkan." Mereka membisu seribu bahasa. Maka mereka-mereka ini, pada hari qiamat kelak akan dikengkang mulut-mulut mereka dengan kengkang api neraka....Nau zubillahi min zalik....  10.09.2003 


PENDEDAHAN: Kita dedahkan NAMA BESAR di sebalik nama-nama seperti BadarSila, Izzam, Ikmal, Demo, Tepak Bersulam dll. di Selangorkini yang hendak mendedahkan para pengendali laman-laman Pro-Reformasi...
Ismail Hashim <ishashim7878@hotmail.com> HP: 013-3411158
 43-06, Jalan Desa 5/2, Dahlia Apartment
  Rawang, Selangor, Malaysia 48000
- YOU ASKED FOR IT! - Kita tak kacau orang, tapi kalau ada yang menjual murah, kami akan membeli......

Tapak Cerminan M@RHAEN http://marhaen0.tripod.com/ - http://marhaen1.tripod.com/ - http://marhaen2.tripod.com/http://marhaen3.tripod.com/ - http://marhaen4.tripod.com

Click Here!