Projek Barisan Nasional: Air Berkelodak Di Selangor
Puncak Niaga Sdn Bhd dapat konsensi buat WTP (Water Treatment Plant) jual air kepada PUAS Sdn Bhd, Puncak Niaga dipunyai oleh kroni Mat Taib (Bekas Menteri Besar Selangor dulu) iaitu Datuk Razali Ismail yang berasal dari FELDA Gadangsa. Puncak Niaga jual air pada PUAS mark up sikit profit lepas itu PUAS jual kepada orang ramai mark up sikit profit. Kita pengguna kena bayar dua kali profit kepada Puncak Niaga dan PUAS... ITU NAMANYA PERKONGSIAN BIJAK

Oleh kerana kita sebagai pengundi terlalu bijak memilih BARISAN NASIONAL.. tak sedar yang kita minum air BERKARAT ATAU KEKELODAK. PUNCAK NIAGA , PUAS dan BARISAN NASIONAL peduli apa dengan rakyat minum air kelodak. Yang penting kepada DUIT masuk setiap bulan.

Lepas itu dok bising orang Kelantan dan Terengganu minum air kelodak, sedangkan rakyat Selangor sendiri dan negeri lain pun minum air kelodak.kita tak sedar.

Water Distribution PUAS yang buat, walaupun pun air yang disebarkan dari kerumah-rumah BERKARAT ATAU KEKELODAK itu tanggungjawab PUAS bukan Puncak Niaga.

Oleh kerana pentadbiran BARISAN NASIONAL sabuah parti yang paling cekap lagi amanah maka bertahun-tahun rakyat Selangor minium air BERKARAT ATAU KEKELODAK. Sampai tak boleh nak ganti paiping baru.

UNDI LAGI BARISAN NASIONAL.. BOLEH MINUM AIR BERKARAT BIAR CEPAT RAKYAT SELANGOR PENYOKONG UMNO/BN MAMPUS. BIAR PEMIMPIN UMNO TERUS HIDUP BUAT HARTA UNTUK ANAK BINI.

Kiriman Anjang Awang - 13.01.2004 (suntingan M@RHAEN)

Hantar artikel ini kpd sahabat: 

Click Here!

Sertailah Kumpulan M@RHAEN